GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv Sayfa 98

Emre Altun ·

Cevap
6,1K
Okunma
409,3K
Sayfa
98/303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya soktuğum fbjklileri şimdiden başladı keyfimize limon sıkmaya da kutalyınca nasıl saygısızlık ya da kötülük etmiş oluyoruz?

Zaman eşiğini nasıl belirleyeceğiz? İki yıl sonra kutlayınca neden kabul edilebilir oluyor o insanların canlarını kaybetmesi değerini 18 ay sonra kayıp mı ediyor?
Zaman eşiği tamamen kişisel-kurumsal bir karar bence bana kalırsa kutlama olmalı ama yapılmaya da bilir onu düşünerek yazmıştım o mesajı neyse önce hayırlısıyla bir şampiyonluğumuzu resmileştirelim ilk önce sonra kutlama yada kutlamama aşamasına geçeriz.

Zaman eşiği tamamen kişisel-kurumsal bir karar bence bana kalırsa kutlama olmalı ama yapılmaya da bilir onu düşünerek yazmıştım o mesajı neyse önce hayırlısıyla bir şampiyonluğumuzu resmileştirelim ilk önce sonra kutlama yada kutlamama aşamasına geçeriz.
Bence öyle bir zaman eşiği yok, bu işin çözümü de bu tarz şekilci önlemlerde yatmıyor. Ne demişti vefat edenlerden biri, bana melek oldu demeyin benim hakkımı arayın.

Bu adamın bizde olması ne kadar çok mutlu etse de onun açısından bakınca üzücü lewa benzema Kane haaland bana kalırsa bunları çıkar dünyadaki en iyi bitirici santrafor olabilir

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bitirici diye şerh düşmeye gerek yok dünyadaki en iyi santrforlardan biri nokta. Pres de yapıyor çevresini de oynatıyor ikili mücadelelerde sağlam da duruyor.

Kelleci futbolcu videolarında çok boş attı ama Zakharyan'ı izleyince ben de aynı şeyleri düşündüm. Acayip iyi bir adam. Henüz almadık diye temkinliyim ama olur da alırsak övgünün dozunu kaçırırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt