- 28 Temmuz 2019
- 46.755
- 47.900
- 3.633
Konya olanZonguldak mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya olanZonguldak mi?
Sahaya çıkıp oynamadan övmemek lazım Zaniolo gibi top wonderkid değil sonuçtaKelleci futbolcu videolarında çok boş attı ama Zakharyan'ı izleyince ben de aynı şeyleri düşündüm. Acayip iyi bir adam. Henüz almadık diye temkinliyim ama olur da alırsak övgünün dozunu kaçırırım.
Grimaldo City yapacak fabrizio demişti geçen ayrıca Keremi niye herkes hor görüyor adam mükemmel 31 yaşındaki Orsic yazılmışOrsic-İcardi-Zaniolo
Sergio-İlkay
Torreira
Grimaldo-Abdulkerim-Nelsson-Boey
Muslera
Angelino isterikGrimaldo City yapacak fabrizio demişti geçen
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaniolo'nun da bizde iş yapması garanti değil. Olandan bahsediyoruz ama sonuçta adam Türkiye'ye gelecek, yaşı genç vs müthiş oyuncu olsa da bu ihtimalleri göz ardı etmemek lazım.Sahaya çıkıp oynamadan övmemek lazım Zaniolo gibi top wonderkid değil sonuçta
Olur o da yüksek fiyat çeker Leipzig para konusunda çok rahatlar bu iş Tellese bağlanırAngelino isterik
Ondan zarar etme durumun yok çünkü hiç olmazsa 20 ye aldığına satarsınZaniolo'nun da bizde iş yapması garanti değil. Olandan bahsediyoruz ama sonuçta adam Türkiye'ye gelecek, yaşı genç vs müthiş oyuncu olsa da bu ihtimalleri göz ardı etmemek lazım.
harika olurdu da kazımcan takılır sol da büyük ihtimal yerli olur sol bekOlur o da yüksek fiyat çeker Leipzig para konusunda çok rahatlar bu iş Tellese bağlanır
Bu adam gelsin kendisini pek beğenirim Anadolunun lordu ama o fizik kalite ve hızla Premier lige satarız
Kalkar seneye yabancı sınırı ona eminimharika olurdu da kazımcan takılır sol da büyük ihtimal yerli olur sol bek
sanmam hatta yabancı sınırını düşürürlerse hiç şaşırmam
İlkayi alırız bizde sorun yok yanlış bilmiyorsam 2015 öncesi tercih yaptı Türk oyuncu olarak oynuyorsanmam hatta yabancı sınırını düşürürlerse hiç şaşırmam
Nelsson ve Zaniolo bize bağlı değilSeneye şampiyonlar Ligi olacağı için kimseyi satmaya gerek yok. Sacha,Nelsson,Zaniolo gelirse Zakharyan filan kalmalı takımda. Özellikle ben Sacha’nın CL de ne yapacağını çok merak ediyorum.