Murat Kansu
Sarı Üye
- 18 Şubat 2023
- 127
- 68
- 73
bu liste tam bir saçmalık !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu liste tam bir saçmalık !
Renktaş adam iyi bir bitirici falan da değil, gördük geçen sene. Pozisyonu getirsen de atamıyor. Ligue 1’de 24 maçta 5 gol adamı fazla büyütüyorsunuzbu futbolla mo bizde iş yapar.. takım iyi pozisyona giriyor..
Oyun olarak gelişme kaydedemiyo ıqsu düşük olduğu içinGol asist sayısı fena değil Fransa gibi kısır bir lig için. Nantes olmasa da başka talibi çıkabilir. İnşallah…
Kulübede mutsuz surat ifadesine tahammülüm yok bizden uzak olsunondan her türlü faydalanırız olmadı seferovic yerine gelir kadroya
Millet yedek otursun falan diyor da adam o mentalde değil ki. Geçen sene gördük yedekte oflamalarını falan. Sonradan girince çaprazdan saçma sapan şutlarını, bencilliklerini vs.Oyun olarak gelişme kaydedemiyo ıqsu düşük olduğu için
Nantes başka birini aldı diye hatırlıyorum bizimkini yedeğe çektiler,inş kakalayabiliriz
Kulübede mutsuz surat ifadesine tahammülüm yok bizden uzak olsun
fenere attığı ayak içi çok iyiydi. kafa topları iyi olmasına rağmen besleyemedik. şu anda ön alanda özellikle bazı maçlarda full pres yapıyoruz. şut gücü de iyiydi bu adamın. en büyük sıkıntısı ise mental. onu da geçtim en nihayetinde 25 yaşında ve bizim en az 3 forvetimizin olması gerekiyor. birileri yedekte beklemeli. icardi veya onun ayarında 1. santrafor olursa 2-3 lazım.. bence bu oyun yapısı santraforlar için büyük nimet. ha yok ben cl çapında santrafor alacam diyorsan yardıran adam almaktan başka şansın yok..Renktaş adam iyi bir bitirici falan da değil, gördük geçen sene. Pozisyonu getirsen de atamıyor. Ligue 1’de 24 maçta 5 gol adamı fazla büyütüyorsunuz
mbappeeeeeee
Tehlikeli saatlerdeyiz.yarin akşam saatleri daha da tehlikeli![]()
transfer içinİçimizi ürperten 1 post.
2 tane iyi santraforun olsun yeter. O da Icardi’nin durumu belli olmuyor diye. Mertens, BAY gibi forvette kullanabileceğin adamın da var. Forvetimiz var yani. Mostafa’ya gelince en kötü özelliklerinden biri presi bu herifin. Adam 2 stoperin arasına girip kolayca ön hattın kırılmasına yol açıyor. Hem Mısır hem Nantes hem de bizde izledim, Salah az uyarmıyor bunu. Jk maçı bir istisnaydı kesinlikle. Icardi için ne diyoruz, çok basmıyor ama doğru kapatıyor. Bu adam tam aksi işte; çok basıyor gözüküyor ama hiçbir halta yaramıyor. Yedekte de oturtabileceğin birisi değil, kaprisli herifin teki. 1,5 senede Fransa’dan başka bir haberini duymadık.fenere attığı ayak içi çok iyiydi. kafa topları iyi olmasına rağmen besleyemedik. şu anda ön alanda özellikle bazı maçlarda full pres yapıyoruz. şut gücü de iyiydi bu adamın. en büyük sıkıntısı ise mental. onu da geçtim en nihayetinde 25 yaşında ve bizim en az 3 forvetimizin olması gerekiyor. birileri yedekte beklemeli. icardi veya onun ayarında 1. santrafor olursa 2-3 lazım.. bence bu oyun yapısı santraforlar için büyük nimet. ha yok ben cl çapında santrafor alacam diyorsan yardıran adam almaktan başka şansın yok..
:yoji:ne mohammedi ne morutanı ya devre arası artık zaniola çözüyoruz büyük düşün gsli
wow'u yedinArkadaslar bu mesaj sonrasi 10 dakikaligina Neymari almisiz gibi davraniyoruz ok mi?
Neymar Ho
kozz verrrrrrwow'u yedin
![]()