- 22 Ağustos 2010
- 32.676
- 37.413
- 3.033
Inanmiyorum. Senin gibi bir futbol üstadı, morutan'in topçu falan olduğunu düşünüyor hea.morutana futbolcu degil diyenler var burada![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inanmiyorum. Senin gibi bir futbol üstadı, morutan'in topçu falan olduğunu düşünüyor hea.morutana futbolcu degil diyenler var burada![]()
Inanmiyorum. Senin gibi bir futbol üstadı, morutan'in topçu falan olduğunu düşünüyor hea.
Oha tamamen unutmuşum bu adamı
günaydın
Yeteneğine lafımız yok abi zaten.oyun zekasi haric 10 no top cambazi
Etle besleBir Şubat bir de Mayıs doğumlu iki oğlum var. Şubatta doğana mı yoğunlaşayım?
Bir de son olarak bir oyuncunun futbol tabiriyle "tutmasi" o kadar çok etkene bağlı ki.
Her şeyden önce oyuncu yetenekli olacak, karakterli olacak, çalışkan olacak. Saha dışı adaptasyonu yüksek olacak. Enternasyonal olacak yani.
Katıldığı takima uygun bir stili olacak. Td'nun oynatmak istediği futbola uygun bir stili olacak.
Takım harmonisi yakalanacak, bu şekilde iyi oyun ve skorlar ile gitgide ozguven kazanacak. Ozguven kazanıldikça daha iyi oynanacak.
Futbol şansı yanında olacak. Mental olarak güçlü olacak kı, işler kötü gittiğinde de güçlü kalabilsin.
Vs vs vs
Bence o yıl kurulan kadro hiç de fena değildi.
Zaten bu seneki takımda muslera, boey, nelsson, kerem, gomis var o takımdan.
Bardakçı yerine Marco vardı mesela. Baris Alper yine o senenin yatırımı.
Avrupa'da oynanan oyun ve alınan sonuçlar malum. Bir iki bölgede çok yetersizdik, geri kalan sorunlar tamamen yukarıda yazdığım mental problemlerdi.(skor alinamadikca kaybolan özguven)
Orta saha kalitesi çok düşük ve takımın "ataninin" kim olacağının bir türlü netlesmemesi yüzünden (bu hocaya yazar net sekilde) çok başarısız oldu o kadro ve hocayı da başkanı da yedi.
bu adam kim?
neyseki bugün futbola doyacağız
www.instagram.com
Abi olay sadece bizde bitmiyor malesef. Oyuncunun çok istemesi lazım bizi milan roma premier ligten bi kaç takım isterse anca rest çekip burada kalmak istiyorum derse alırsın bu adamı yoksa mümkün değil . Benim görüşüm ise italyaya geri döneceğidirYanliz bu Icardi çıtayı öyle bir seviyeye koydu ki.
Biz şimdi nasıl, herhangi bir santrforu beğeneceğiz? Nasıl bir santrfor performansından memnun kalacağız? Bu nasıl bir seviyedir arkadaş?
Ne yapıp edip bu adamın tapusunu almalıyız. Bu adamın tapusunu almak demek, bu adam kadroda olduğu sürece çevresine onun kalibresinde adamları koymak demek, sürdürülebilir başarı demek, Avrupa'da basari demek, ligde dominasyon demek.
Lütfen ne yapın edin alın şu adamın tapusunu yaa.
Mod renkdaşlarım tapatalktan twitter önizlemesi gözükmüyor yaklaşık 1 aydır, nöbeti takip etmek eziyet oluyor bilginize.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi