- 21 Ocak 2010
- 72.538
- 51.023
- 5.003
Bugün şampiyon maçı var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye resmi uygulamayı kullanmıyorsun ?
En ufak ihtimali dahi umut edip bekleyeceğiz.Abi olay sadece bizde bitmiyor malesef. Oyuncunun çok istemesi lazım bizi milan roma premier ligten bi kaç takım isterse anca rest çekip burada kalmak istiyorum derse alırsın bu adamı yoksa mümkün değil . Benim görüşüm ise italyaya geri döneceğidir
Yanliz bu Icardi çıtayı öyle bir seviyeye koydu ki.
Biz şimdi nasıl, herhangi bir santrforu beğeneceğiz? Nasıl bir santrfor performansından memnun kalacağız? Bu nasıl bir seviyedir arkadaş?
Ne yapıp edip bu adamın tapusunu almalıyız. Bu adamın tapusunu almak demek, bu adam kadroda olduğu sürece çevresine onun kalibresinde adamları koymak demek, sürdürülebilir başarı demek, Avrupa'da basari demek, ligde dominasyon demek.
Lütfen ne yapın edin alın şu adamın tapusunu yaa.
Nevzat dindar dembele deyince bişe yok, @Ahmet Ulukırlı söyleyince auuuvvv
Hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun Ahmeti övmek için
Ahmet -Umut
Abi dembele gelmezse Ahmet'e fena dayak var ama ya gelirse![]()
Bugun mac yok üstadBugün şampiyon maçı var
Musleraya biri hakaret etmişti hala gıcık oluyorum . Yetersiz denir formsuz denir de hakaret nedir kahve ağızlı o arkadasi bir daha da görmedim okumadımBüyük takımların, iyi kalecileri ve iyi santraforlari olur. Bu iki bölge şakaya gelmez, bu iki bölgede 'aga' adamlar oynamalıdır.
Bu pozisyonlara her önüne geldiğinde bu tarz ağa adamlar bulamazsın. Biraz şans işidir de.
Zamaninda muslera bir sans idi. 29 yaşındaki icardi bunlardan biridir. Kaçırmayın bu adamı.
Ayrıca muslera yerine de birilerine bakmaya başlanmalı yavaştan.
5m versinler biz verelimMorutan kalmaz Serie A'dan bir takım parasını yatırır Pisa üzeriden alır.
Renato nasil bize düşüyor lan. Kronik mi herifKolpa sıkıp taraftarı boş yere umitlendiren kim varsa Allah'a havale ediyorum
Resmi uygulamada da Gözükmüyor MelihNiye resmi uygulamayı kullanmıyorsun ?
Aşırı sakatlaniyor ya PSG bikarsa bir ihtimalRenato nasil bize düşüyor lan. Kronik mi herif