Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün şampiyon maçı var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyük takımların, iyi kalecileri ve iyi santraforlari olur. Bu iki bölge şakaya gelmez, bu iki bölgede 'aga' adamlar oynamalıdır.

Bu pozisyonlara her önüne geldiğinde bu tarz ağa adamlar bulamazsın. Biraz şans işidir de.

Zamaninda muslera bir sans idi. 29 yaşındaki icardi bunlardan biridir. Kaçırmayın bu adamı.

Ayrıca muslera yerine de birilerine bakmaya başlanmalı yavaştan.

Kingzat:

Yönetim, Icardi’nin bonservisini alma sürecinin uzun olacağını düşünerek Dembele’yi tekrar gündemine aldı. Golcü transferine hız verilecek.(Kendi haberi)

Fransız basınından Renato Sanchez iddiası geldi. (Sosyal medyada konuşulanı yazmış, Fransa’da ciddi bir iddia yok.)

Lille’nin sözleşmesi bitecek yıldızı Jonathan Bamba Galatasaray’ın gündeminde. (Kendi haberi gibi vermiş)

Gomis sene sonu emekli oluyor. (EYT Gomis’e de vurmuş.)

Abi olay sadece bizde bitmiyor malesef. Oyuncunun çok istemesi lazım bizi milan roma premier ligten bi kaç takım isterse anca rest çekip burada kalmak istiyorum derse alırsın bu adamı yoksa mümkün değil . Benim görüşüm ise italyaya geri döneceğidir
En ufak ihtimali dahi umut edip bekleyeceğiz.

Yanliz bu Icardi çıtayı öyle bir seviyeye koydu ki.

Biz şimdi nasıl, herhangi bir santrforu beğeneceğiz? Nasıl bir santrfor performansından memnun kalacağız? Bu nasıl bir seviyedir arkadaş?

Ne yapıp edip bu adamın tapusunu almalıyız. Bu adamın tapusunu almak demek, bu adam kadroda olduğu sürece çevresine onun kalibresinde adamları koymak demek, sürdürülebilir başarı demek, Avrupa'da basari demek, ligde dominasyon demek.

Lütfen ne yapın edin alın şu adamın tapusunu yaa.

hagi ve sneijder sonrası hiçbir oyuncu bu kadar heyecanlandırmadı beni

Istediği maaşı verirsek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yönetimin vizyonu ilk faktör etkilenmesinde. Taraftar faktörüde var adam ilgi bağımlısı oldu burada araba arkasına yapılan icardi resimlerini atiyor sosyal medyasından. Illa büyük ligde oynayacağım takıntısı yapsa zaten bizi seçmez başka bir takıma giderdi kiralık. Bu adam Hagi/Sneijder/Melo gibi yabancı efsanelerimizden olacak inanıyorum.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Büyük takımların, iyi kalecileri ve iyi santraforlari olur. Bu iki bölge şakaya gelmez, bu iki bölgede 'aga' adamlar oynamalıdır.

Bu pozisyonlara her önüne geldiğinde bu tarz ağa adamlar bulamazsın. Biraz şans işidir de.

Zamaninda muslera bir sans idi. 29 yaşındaki icardi bunlardan biridir. Kaçırmayın bu adamı.

Ayrıca muslera yerine de birilerine bakmaya başlanmalı yavaştan.
Musleraya biri hakaret etmişti hala gıcık oluyorum . Yetersiz denir formsuz denir de hakaret nedir kahve ağızlı o arkadasi bir daha da görmedim okumadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt