- 6 Eylül 2014
- 93.114
- 64.104
- 4.488
Tamam sende gelAllah korusun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam sende gelAllah korusun
Barış bu gece derin düsüncelere kapildim biz seninle birleşirsek kimse bizi durduramaz
Gel senlede birleşelim voltrani olusturalim
Cikaldao 2 yıla futbolu bırakırNelsson ve boey sezon sonu shutlanir muht. Zorutani umarim alirlar hala aşırı bireysel takiliyor
Beni asil dusunduren cikuldao. O herif kicimizda patladi gibi
aleyküm selam gardaşım
Morutan ve diğer arkadaş şuanda klübümüzde idmanı bile tamamlayamaz imza istemekten foto çekinmekten zamanları kalmaz.
Bunlardan yedekte olmaz kaliteden stardan yoksun Galatasaray'ın işi hep zor olmuştur ha çok zayıf kadrolarla 11 yerliylede şampiyon olduk ama onlar büyüklüğümüzün bir lütfuydu her zaman olmaz. Morutan önümüzdeki ay 24 Cicaldao temmuz da 26 oluyor zaten geçelim yaşandı bitti.
Gel senlede birleşelim voltrani olusturalim
Sorun değil renktaş Cimbom için linçleri bekliyorum.Morutan sevenler tarafından linç edilmeni istemem üstat.
yalnız ben içimdeki enerjiyi hala boşaltamadım yav.küfür edip rahatlayacaktım ya hani.sosyal medyadaki futbol tayfa beni cok gerdi yine.lütfen küfür edeyim bu hafta bittiğinde ve önümüzdeki hafta bittiğinde.ama 1 gün ceza versinler sadece
Elleri kücük
Ne enerjisi Zergbergyalnız ben içimdeki enerjiyi hala boşaltamadım yav.küfür edip rahatlayacaktım ya hani.sosyal medyadaki futbol tayfa beni cok gerdi yine.lütfen küfür edeyim bu hafta bittiğinde ve önümüzdeki hafta bittiğinde.ama 1 gün ceza versinler sadece
bana karşı bunu paylaşacak samimiyette değilsin benimle.ama affettim seni
yav transfer haberi için giriyorum.saçmasalak şeyleri paylasıyolar,fenomenleri ciddiye alıyolar falanNe enerjisi Zergberg