Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şunu bilir şunu söylerim bek oyuncusu yaşlı olmamasi lazım Van Aanholt Hollanda milli takımıyla Avrupa şampiyonası oynayıp geldi bize pili bitti Boey 1 milyon Euro ya alındı uçuyor adam bize ya Boey gibi uçan adam ya da ayağı defansif açıdan gorevini yapan hucumcu bek lazım.27-28 yaşlarında kaliteli bek olabilir olmazsa scout transferi şart

Fener kendi bir cacık yapamaz, bizi aşağı çekmeye çalışacaklardır.
Zaniolo ve Icardi mevzularındaki sene sonu giderler şeklindeki algılara ortak olmayın.
Zaniolo sezon sonu gidecek haberleri sözde galatasaray muhabiri olan gazeteciler sürekli söyleyip duruyor, özellikle ali naci tek söylediği haber zaniolo satılacak başka bir haberi yok.

Zaniolo sezon sonu gidecek haberleri sözde galatasaray muhabiri olan gazeteciler sürekli söyleyip duruyor, özellikle ali naci tek söylediği haber zaniolo satılacak başka bir haberi yok.
Yav 35 m euronun falan garantisi yok, olamaz da. Milanla Inter öyle zengin kulüpler de değiller.

Adamı parlatmamız gerekiyor, dolayısıyla da sahip çıkmak lazım.

bu benfica niye grimaldo'nun sözleşmesini uzatmadı acaba 1-2 sezon önce? düzenli olarak oynatıyorlarda

Keske İzmir’de de bir hazırlık maçı oynasaydik . Hem depremzede kardeşlerimize destek olurdu hem de Ege seyircisi takımı bağrına başardı

@Emre Zeytinli
665EA0A0-9F84-4F0A-8D32-2917AF63BE1E.webp

Renato bence Lillede ki oynayışından eser yok çok geri gitti gibi geliyor bana . Top isteyeceğim oyuncu olmaz benim

Stade Reims genc hocasinin UEFA lisansi yok diye her max 25 bin € ceza ödüyormus. Bizim takimlar gibi niye bir lisansli kukla getirmiyorlar?

Herif ligde 14 mactir baslarindaymis ve 6G 8B almis. Tek 7 gol yemisler o dönemde. Oranin Nagelsmanni herhalde

20 yasina gelip profesyonel olarak 30 dk top oynamayan cocuk alt ligde top oynamak yerine istanbulda takilmayi yegliyorsa baska bi yere varmaz bu isin sonu.

Dandik altyapi maclarinda tirt topculara karsi gol asist yapinca adam olunmuyor maalesef
Belki kendi potansiyeline güvendiği için formayı alacağına inandığından dolayı gitmek istememiştir. Neden hemen karalama yoluna gittiğimizi anlamış değilim. Hele ki kendi değerlerimize, altyapı oyuncularımıza bu muamelenin yapılmasını sindiremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt