Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo çok durmaz bizde adam öyle böyle değil makine gibi herif almışız defansın arkasına sarkması muazzam

Gökhan Dinç: "Hakan Çalhanoğlu, gelecek sezon Galatasaray'da."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakan’ın 1 yıl daha kontratı var, üstelik Inter 6,5 milyon €’dan yeni sözleşme önermiş

Birkaç gün önce Lüe söylemişti ilk. Şimdi de bunlar vardır bir şey.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

duyum aksın ya akmasada şuan kafamda 3 takım var sizinde düşüncenizi merak ediyorum 96-2000 arası Galataray ,selçuklu-melolu sneijderli drogbalı Galatasaray ve bu Galatasaray 3 lü turnuva yapsa kim kazanırdi sizce

Bizi o terör örgütleriyle eşleştirenle aynı zihniyete tepki koysak da ben bu konuda çok taraflarında değilim, kimse kusura bakmasın. Ortalığın biraz da bizim başarımıza da gölge düşürmek amacıyla da karıştırıldığını da düşünüyorum. Ligi bitirtmemek, seyircilere cezalı kararlar vs söylemleri de bunu kanıtlıyor gözümde ve gereksiz yere yalaka olan kulüplere de fırsat veriliyor, düşme hattı için belirleyici bir durum gibi durmakta. 2,5 ay kaldı ya. Tepkimizi zaten koyuyoruz her yerde, buradan fitil ateşlenirse elde kalan tek şey şahsım adına yine üzülen tarafın halk olacağı. Bu yaşandı ve tribünler geri çekildi...

Gökhan Dinç - Çalhanoğlu olayı dümdüz kolpa sanırım? Böyle şok bilgiyi 500 kez tweet atmışlardı.

duyum aksın ya akmasada şuan kafamda 3 takım var sizinde düşüncenizi merak ediyorum 96-2000 arası Galataray ,selçuklu-melolu sneijderli drogbalı Galatasaray ve bu Galatasaray 3 lü turnuva yapsa kim kazanırdi sizce
96-00 geçecek yoktur

Her dönemin futbol ortamı iklimi farklı oluyor 96-2000 UEFA ve süper kupa aldığı için o kadro derim ama o kadro bir jenarasyon üzerine inşa edilmişti.Sneijder Drogba nin olduğu kadroyada Türkiye'nin en iyi yerli oyuncularını transfer edip üzerine tecrübeli yıldızlar alındı yaş ortalamasj yüksek olduğu için kalıcı bir kadro oluşmadı.Bu sene ki kadro günümüz scout transferleri ve tecrübeli yıldızları barındırıyor.Bu sene ki kadro gelecekte çok başarılı olabilir çünkü Boey Nellson Zaniolo Yunus Yusuf Kerem Aktürkoglu gibi yaşı genç bir kadro var.Susleyebilmek önemli en önemlisi bu kadro güzel oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt