Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
Zaniolo çok durmaz bizde adam öyle böyle değil makine gibi herif almışız defansın arkasına sarkması muazzam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değişen bir şey olmayacak?
Vereceğin şey oy değildir diye umut ediyorum.ben sanirim akpye verecegim
Selamlardeğişen bir şey olmayacak?
yok sen önceden de verdin manasında dedimbi degissinde...
degismeyeczgini bende biliyorum
ulkeden umidimi keseli cok oldu
bari bi muddet genclik gencligini yasasin
?Selamlar
yok sen önceden de verdin manasında dedim
Forumdaki tarziniz ilgimi cekti feramuz bey
Ne Dinç’in ne de Spor Gecesi hesabında o haber var. Kolpa muhtemelenBirkaç gün önce Lüe söylemişti ilk. Şimdi de bunlar vardır bir şey.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
96-00 geçecek yokturduyum aksın ya akmasada şuan kafamda 3 takım var sizinde düşüncenizi merak ediyorum 96-2000 arası Galataray ,selçuklu-melolu sneijderli drogbalı Galatasaray ve bu Galatasaray 3 lü turnuva yapsa kim kazanırdi sizce
ilk defa feramuz96-00 geçecek yoktur
Her dönemin futbol ortamı iklimi farklı oluyor 96-2000 UEFA ve süper kupa aldığı için o kadro derim ama o kadro bir jenarasyon üzerine inşa edilmişti.Sneijder Drogba nin olduğu kadroyada Türkiye'nin en iyi yerli oyuncularını transfer edip üzerine tecrübeli yıldızlar alındı yaş ortalamasj yüksek olduğu için kalıcı bir kadro oluşmadı.Bu sene ki kadro günümüz scout transferleri ve tecrübeli yıldızları barındırıyor.Bu sene ki kadro gelecekte çok başarılı olabilir çünkü Boey Nellson Zaniolo Yunus Yusuf Kerem Aktürkoglu gibi yaşı genç bir kadro var.Susleyebilmek önemli en önemlisi bu kadro güzel oynuyor.duyum aksın ya akmasada şuan kafamda 3 takım var sizinde düşüncenizi merak ediyorum 96-2000 arası Galataray ,selçuklu-melolu sneijderli drogbalı Galatasaray ve bu Galatasaray 3 lü turnuva yapsa kim kazanırdi sizce