Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.695
- 23.065
- 2.393
Emre can kuraldan sonra seçimini yapmış yabancı sayılıyor.Hakan da İlkay da yerli.
Hatta sakat olmasa Emre Can gelse o da yerli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre can kuraldan sonra seçimini yapmış yabancı sayılıyor.Hakan da İlkay da yerli.
Hatta sakat olmasa Emre Can gelse o da yerli.
bence çok hırslı ondan bize öyle geliyorhakan iyi bi gslide
asiri negatif havasi var cocugun
Yok yok sakatlık konusunda son dönemden bahsediyorum, bence de hala büyük oyuncu da hep top seviyede kalabilirdi o dönem Liverpool’da kalsa.hı geçmişinden bahsediyorsun ben şu andan bahsediyorsuın sandım , doğrudur ancak hala büyük oyuncu bana göre Almanya milli takımı ve büyük takımlarda oynamış ve oynamaya devam eden oyuncu bana göre gelip oynamasında sıkıntı görmedim. Alınabiliyorsa alınmasına karşı çıkmayacağım bir oyuncu.
ayrıca düşş döneminde juveye gitmişti yanlış hatırlamıyorsam.Yok yok sakatlık konusunda son dönemden bahsediyorum, bence de hala büyük oyuncu da hep top seviyede kalabilirdi o dönem Liverpool’da kalsa.
Not : Son dönemde düzenli oynamış btw evet. Salihle beraber de bayağı maçları var.
eylemi kulüp yapmıyor amaBeşiktaş, sözlük paylaşımları yapıyordu bir ara.
Devlet ve hükümetin arasındaki farkı da açıklasalar keşke cesur davranıp şimdi de.
Yer mi, yemez.
evet bence haklısın bu ismi geçenler çok iyi topçular kesinlikle kelime etmem.İlkayı bir kenara koyarsak bence biz yerli olarak abdülkerim ,kerem hatta berkan son maçlarda bariz bir gelişme var ,yunus ve geleceğe dair büyük beklentilerimin olduğu barışı değerlendirmeliyiz.Bu yerlilere tecrübeleriyle en çok katkıyı sağalayacak topçuda İlkaydır.Sadece o bile yeter benceGalatasarylı futbolcularmış falanmış filanmış, illa kariyerlerinin sonlarında gelecekler he, şl şartları oluşcakmış falan, ortada hiçbir şart yokken İcardi, Torri, Zani, Sergio imza atmış, bu fanatik acayip Galatasarylı arkadaşlar eper şartlar oluşursa 32+ yaşından sonra güzel bir kontrata gelcek he, meyvesini başka kulüpler yesin, sapını biz he
ilkay ve hakan = kağnısaray
foto atilkaymi kagni?
zuahahahahahahahavahahaha
harbi suan kahkaha attim okurken
Evet karıştırıyorum bazen, haziranda oynasa yerliydi ama eylülde ilk maçı olduğu için yabancı.Emre can kuraldan sonra seçimini yapmış yabancı sayılıyor.