Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hı geçmişinden bahsediyorsun ben şu andan bahsediyorsuın sandım , doğrudur ancak hala büyük oyuncu bana göre Almanya milli takımı ve büyük takımlarda oynamış ve oynamaya devam eden oyuncu bana göre gelip oynamasında sıkıntı görmedim. Alınabiliyorsa alınmasına karşı çıkmayacağım bir oyuncu.
Yok yok sakatlık konusunda son dönemden bahsediyorum, bence de hala büyük oyuncu da hep top seviyede kalabilirdi o dönem Liverpool’da kalsa.

Not : Son dönemde düzenli oynamış btw evet. Salihle beraber de bayağı maçları var.

ilkay'ın önüne boş sözleşme koyulup 1 haziran'da ekibimize katılmalı

Yok yok sakatlık konusunda son dönemden bahsediyorum, bence de hala büyük oyuncu da hep top seviyede kalabilirdi o dönem Liverpool’da kalsa.

Not : Son dönemde düzenli oynamış btw evet. Salihle beraber de bayağı maçları var.
ayrıca düşş döneminde juveye gitmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Galatasarylı futbolcularmış falanmış filanmış, illa kariyerlerinin sonlarında gelecekler he, şl şartları oluşcakmış falan, ortada hiçbir şart yokken İcardi, Torri, Zani, Sergio imza atmış, bu fanatik acayip Galatasarylı arkadaşlar eper şartlar oluşursa 32+ yaşından sonra güzel bir kontrata gelcek he, meyvesini başka kulüpler yesin, sapını biz he

Ortam tam ete para vermeme ve izleme zamanı. Ses etmeden kulüplerin kapışmasını izleyip alttan alttan gazı da vermek lazım

Galatasarylı futbolcularmış falanmış filanmış, illa kariyerlerinin sonlarında gelecekler he, şl şartları oluşcakmış falan, ortada hiçbir şart yokken İcardi, Torri, Zani, Sergio imza atmış, bu fanatik acayip Galatasarylı arkadaşlar eper şartlar oluşursa 32+ yaşından sonra güzel bir kontrata gelcek he, meyvesini başka kulüpler yesin, sapını biz he
evet bence haklısın bu ismi geçenler çok iyi topçular kesinlikle kelime etmem.İlkayı bir kenara koyarsak bence biz yerli olarak abdülkerim ,kerem hatta berkan son maçlarda bariz bir gelişme var ,yunus ve geleceğe dair büyük beklentilerimin olduğu barışı değerlendirmeliyiz.Bu yerlilere tecrübeleriyle en çok katkıyı sağalayacak topçuda İlkaydır.Sadece o bile yeter bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt