Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay dünyanın en başarılı takımında oynuyor yav bırakın da kalsın 32sine kadar.

Niye yüksek maaşı bırakıp gelsin. Hakan da prime dönemindeydi Inter istediğinde, adam İtalya’daki en etkili 5 oyuncudan birisi sayılıyor.

İlkay için gelme vakti geldi, Hakan 94lü, 2025 sonrası gelebilir o da.
Pogba görüşün nedir ?

Admin sen bu sene yazın sene içinde maaşları ödeyemeyiz tarzında post atıyordun yanlış hatırlamıyorsam
Erden arka planda kaldığı anda ödeyemeyiz dedim evet zira ödeyemiyoruz 500 milyon lira zarardayız şimdiden, bilanço orada. Olmayan parayı döndürerek ilerliyoruz.

719A396D-75BC-4157-BE9C-86F20254A0DF.webp

ERKEGIMMMMMM

lo celso ne durumda fırsat olarak bakabiliriz aslında torreiravari

ilkay-hakan ile sergio-mertens arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum

Yok yok sakatlık konusunda son dönemden bahsediyorum, bence de hala büyük oyuncu da hep top seviyede kalabilirdi o dönem Liverpool’da kalsa.

Not : Son dönemde düzenli oynamış btw evet. Salihle beraber de bayağı maçları var.
Emre Can bence hâlâ çok iyi bir oyuncu.

Ama benim gözlemleme göre bir üst seviyeye çıkamamasının nedenlerinden birisi her zaman joker oyuncu olarak görülmesi. Kariyerinin ilk başlangıcından beri her zaman 3-4 pozisyonda birden oynayabilen joker olarak tanımlandı. Böyle oyuncular genelde bir yerden sonra yerinde sayıyorlar.

Orijin pozisyonu merkez orta saha olmasına rağmen ilk profesyonel sezonunda Leverkusen'da bayağı bir dönem sol bek oynuyordu mesela. Liver'e gitti orada uzun süre stoper oynadı en başta. Oynadığı pozisyonlar CM, DM, RB, CB, LB.

Mesela aynı seviyede olmasalar da bizim Kaan Ayhan da öyle. En başından beri hep bu joker oyuncu rolü yapıştı adama. Biz alırken de en çok bu yönünü öne çıkardık zaten. Defansif açıdan her yerde oynayabiliyor olması bir yere kadar özel kılıyor bu oyuncuları. Ama bir yerden sonra yetersiz kalıyor yine de.

Emre Can'a geri dönecek olursak. Dortmund'da çok tartışılan isimlerden birisi. Bence en iyi olduğu yer kesinlikle açık ara defans önü merkez orta sahadır. Başka yerde kesinlikle oynamamalı çok çok mecbur kalmadıkça. Bu sezon yine biraz toparladı kendini özellikle 2023'de.

Ek olarak Liverpool sonrası Juventus transferi yanlıştı bence. Ama yine tipik bir Juventus transferiydi, bonservisi elinde olan orta saha oyuncusu. Asla affetmezler.

Erden arka planda kaldığı anda ödeyemeyiz dedim evet zira ödeyemiyoruz 500 milyon lira zarardayız şimdiden, bilanço orada. Olmayan parayı döndürerek ilerliyoruz.
E peki Erden Timur bu duruma vakıftır. İlkay ve Çalhanoğlu gibi son sözleşmesi için gelecek ve en az +5 milyon Euro senelik alacak futbolcuları bu durumda getirmez diye düşünüyorum.

Hedef avrupa falan olayı hikaye. Bence artık biraz abartmaya başladık.Ayağımız yerden iyice kesildi. Di Maria, Dybala, İlkay falan kulübü iflasın eşiğine götürür. Hiçbirinin dönüşü yok.

Yardım kampanyası falan da kurtarmaz bu sefer. Dünya devi Real, Bayern gibi kuluplerin bile al-sat olayına endeksli kadro kurduğu futbol ortamında bizim için ismi geçen isimleri almak ihanete girer

Ben Erden Timur’un böyle ucuz populizme katılacağını düşünmüyorum

Yaşı ya da kariyer ivmesinin aşağı inmesi mühim değil de fiziği düşmüş topçunun geri dönüşü olmuyor.

2023 ŞAMPİYONLAR LİGİ

Muslera
Boey Nelsson De Vrij Grimaldo
Torreira Pogba
Zaniolo Mertens Kerem
Icardi​
Ulan kadroya bak be kükemmel hem defans yönü hem ofans yönü müthiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt