Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 torreira-berkan
6-8 wonderkid
8 olivera-ilkay
8-10 wonderkid
10 mertens-hakan

seneye CL kadromuzun ortasahasi

Fp64uUjWAAAl82o

E peki Erden Timur bu duruma vakıftır. İlkay ve Çalhanoğlu gibi son sözleşmesi için gelecek ve en az +5 milyon Euro senelik alacak futbolcuları bu durumda getirmez diye düşünüyorum.

Hedef avrupa falan olayı hikaye. Bence artık biraz abartmaya başladık.Ayağımız yerden iyice kesildi. Di Maria, Dybala, İlkay falan kulübü iflasın eşiğine götürür. Hiçbirinin dönüşü yok.

Yardım kampanyası falan da kurtarmaz bu sefer. Dünya devi Real, Bayern gibi kuluplerin bile al-sat olayına endeksli kadro kurduğu futbol ortamında bizim için ismi geçen isimleri almak ihanete girer

Ben Erden Timur’un böyle ucuz populizme katılacağını düşünmüyorum
En az 5 alacakları koşulda gelmezler sanmıyorum. Sergio ve Mertens kadar alırlar maks. Brüt 5 diyorsan evet onu isteyebilirler net 3 olacak şekilde.

Bonservissiz olduğu koşullarda çok kötü sayılmaz eğer düzenli olarak Avrupa’da olursak ama bu tip adamların sayısı 3-4ü geçmemeli kalanlar Nelsson ve Boey gibi 500-1 aralığında almalı.

Di Maria neyse de Dybala olayı bence kolpa.

Yine de olası yönetim değişikliği olur ya da inşaat projeleri gerçekleşmez Erden küstürülürse yine başa döneriz, o yüzden temkinli olmak lazım da elde bayağı satılabilir oyuncu var hatta tarihte bu kadar potansiyelli tek kadro 2000 kadrosudur herhalde.

Seneye muhtemel kadro:
Muslera(Transfer)
Boey-Transfer-A.Kerim-Transfer
Torreira-İlkay(Sergio)
Mertens(Transfer)
Zaniolo(Yunus)-Icardi(Transfer)-Transfer(Kerem)

Valla ben Mertens dilosuyum yıllardır ama Çalh bu ligde garanti double double yapar iyi bir takımda
iyi topçu olduğuna şüphe yok da milli takımda yıllardır yaşadığı uyumsuzluğu yaşayabilir burada ondan bahsediyorum.

mertens sene başından beri aşırı faydalı gol asist olarak beklentimizin altında kalsa bile bence müthiş yönlendirip liderlik ediyor takıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt