Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira yerine Manuel Ugarte
Mertens yerine Zakharyan
Icardinin yerine Icardi
Zaniolo yerine Di Maria
Sergio yerine Ilkay

pogba o kadar maça çıkmıyomuş ki juventusa gittiğini şu an öğrendim unitedta sanıyordum

Ne Hakan ne Ilkay Türkiye'de çok başarılı olabilir.

Herifler hayatları boyu ust düzey ligler/takımlarda oynadi oradaki düzene alisiklar. Mesut de Turkiye'ye geldiginde yapamadi bunlar için de zor.

Ikisini de çok begensemde sahsen hic birini almam. Senelik 3-4 de isteyeceklerdir.
İlkay çok iş yapar hakan konusunda katılıyorum. İlkay fark yaratır usta fark

Herifler hayatları boyu ust düzey ligler/takımlarda oynadi oradaki düzene alisiklar. Mesut de Turkiye'ye geldiginde yapamadi bunlar için de zor.

Ikisini de çok begensemde sahsen hic birini almam. Senelik 3-4 de isteyeceklerdir.
mesut ayrı bi nokta fb'ye gelmeden 2 sene önce futbol bunu bırakmıştı

ilkay suan dunyanin aktif en iyi 10 oyuncusundan biri alper :)

tne turk ligi ne duzeni

Torreira yerine Manuel Ugarte
Mertens yerine Zakharyan
Icardinin yerine Icardi
Zaniolo yerine Di Maria
Sergio yerine Ilkay
okan buruk yerine hakan motz

1677447591493.webp

Herifler hayatları boyu ust düzey ligler/takımlarda oynadi oradaki düzene alisiklar. Mesut de Turkiye'ye geldiginde yapamadi bunlar için de zor olur.

zaten bence ikiside asla buraya gelmeyecek, Hakan 34-35 te buraya belki yanlayabilir ama kimse girmez riske

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt