- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son 6 numara için pulgar gelmişti ve tıraşın tekiydi torreira nın yerine torreira olarak revize etmekte fayda var.Torreira yerine Manuel Ugarte
Mertens yerine Zakharyan
Icardinin yerine Icardi
Zaniolo yerine Di Maria
Sergio yerine Ilkay
Gelsin Avatarini İlkay yaparsın reis. Keşke gelseHayal kırıklığı olur eğer gelirse, bunu not al.
Vasf kankam fmde şov yapacakHoca hem forvet hem 10 numara istiyormuş
Çok sakatlanıyordu en son, ben istemem.
Ulan yine banlanmak mi istiyon. Hoşgeldin ne yedinde geldin
Biliyorum yav ama oradaki oyun anlayışı ve düzeni/sistemi burada bulamayacagini hepimiz biliyorduk. Hakan ve Ilkay da kafa yapısı olarak benzerler ben cok başarılı olabileceklerini düşünmüyorum ikisini de almam. Ha maliyeti düşük olsa sorun etmem ama cok para isterler buraya gelmek için.mesut ayrı bi nokta fb'ye gelmeden 2 sene önce futbol bunu bırakmıştı

Mevcut liderin tarikat üyeliginden bahsediyorum. Nah yaptirirgezi parkında olan uA'dan mı bahsediyorsun
Isterse en iyisi olsun. Anlatmak istedigim başka bir olay.
En son 6 numara için pulgar gelmişti ve tıraşın tekiydi torreira nın yerine torreira olarak revize etmekte fayda var.
Ulan yine banlanmak mi istiyon. Hoşgeldin ne yedinde geldin
Elin değmişken geri kalan 6 kişiyi de yollayaydın yaTorreira yerine Manuel Ugarte
Mertens yerine Zakharyan
Icardinin yerine Icardi
Zaniolo yerine Di Maria
Sergio yerine Ilkay
Tahtali köyü boylamis
mesut buraya geldiğinde nerdeyse 1,5 yıl top oynamadan geldi .Diğeri sürekli görev alan takımları için önemli olan futbolcular.Mesutla kıyaslamak bence yanlışNe Hakan ne Ilkay Türkiye'de çok başarılı olabilir.
Herifler hayatları boyu ust düzey ligler/takımlarda oynadi oradaki düzene alisiklar. Mesut de Turkiye'ye geldiginde yapamadi bunlar için de zor olur.
Ikisini de çok begensemde sahsen hic birini almam. Senelik 3-4 de isteyeceklerdir.
Ugarte cok iyi adam