- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Güldürdün Allah seni güldürsün R TASBen bugün bir haber aldım Kemalim bilmiyorum %99 doğru deniyor. Dün de yazdı gerçi. Pogba İtalyadan… arkadaşımla konuştum. Pogba bitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güldürdün Allah seni güldürsün R TASBen bugün bir haber aldım Kemalim bilmiyorum %99 doğru deniyor. Dün de yazdı gerçi. Pogba İtalyadan… arkadaşımla konuştum. Pogba bitmiş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
benzemaBiz kimseye benzemeyiz
Hakan forvet oynuyor da haberim mi yokDemekki inter icardiyi geri alacak
bence forvet cok önemli, icardi pek kalmaz bence, baya formda adami kaparlar elimizdenŞL için nasıl bir kadro kuracağımızı çok merak ediyorum ama Sol Bek ve daha genç 10 numara dışında kadroyu ileri götürecek kimi alabiliriz ki diye düşünmeden edemiyorum.
Icardi'yi Mart-Nisan gibi aldık aldık. Yoksa ön elemeye Barış Alper'le çıkabiliriz.bence forvet cok önemli, icardi pek kalmaz bence, baya formda adami kaparlar elimizden
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bencede Satranç hocası tutsalar daha iyi olurmuş tek hamlelik düşünüyor genelde.fizikte sorun yok ki. yanlış konuya çalışıyor.