- 3 Haziran 2015
- 53.835
- 61.819
- 3.963
Dortmund dan Bellinghami 70 milyona alip 130 milyona City ye satalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
70 milyon euromuzun olmaması.Bunu yapmamamiz için tek bir neden söyleyin
Sacmalama Naci 700 bile var70 milyon euromuzun olmaması.
EPL'de bulunmuş oyuncuların şişirilmiş rakamları olur her zaman.Ekli dosyayı görüntüle 194348
bu değerler şaka mı ulan
szalai
yusuf
delle ali
ne oynuyor abi bunlar da bu değerler var
700 milyon euromuz varsa mbappeyi ekibimizde görmek isterim.Sacmalama Naci 700 bile var
Cikar göster
Kanitla
Guncel piyasada atilla 3 , yusuf 2,5 , delle ali 3,5 milyon filandirEkli dosyayı görüntüle 194348
bu değerler şaka mı ulan
szalai
yusuf
delle ali
Bize düşmez de dursun kenarda.
Szalai EPL'de hangi takım da ya. Şu haliyle 5 verilmez Szalai'ye.EPL'de bulunmuş oyuncuların şişirilmiş rakamları olur her zaman.
O zaten en büyük fiyasko. İyi bir stoper bile değil.Szalai EPL'de hangi takım da ya. Şu haliyle 5 verilmez Szalai'ye.
Beyaz peynirin tuvalet kağıdının,şampuanın fiyatını bilemediğimiz günlerdeyiz futbolcunun değerini kim belirliyor neye göre belirliyor ki yazıyorlar işte bir şeyler takılmamak lazımEkli dosyayı görüntüle 194348
bu değerler şaka mı ulan
szalai
yusuf
delle ali
Çok sevdiği gssi için gemileri yaktım mı demişFirmino Klopp ile konusmus, ben sezon sonu free agent olarak ayrilmak istiyorum demis.
1 milyon imza parası 2.3 milyon maaş ile 3 yıllık sözleşme.Firmino Klopp ile konusmus, ben sezon sonu free agent olarak ayrilmak istiyorum demis.