Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben gsyi bırakacağım sanırım

çok midemi bulandırıyor

iskender baydar denen bir it geçen X de erden timura şov yapıyor bilmefipiniz şeyler var diye birde mistizm kasıyor

liseliler belli ki kulube darbe yapmış !!!!
Adam çekilsin kenara kafası rahatlasın. Geçen seneden beri sürekli belaltı vuruyorlar. Tesislerin inşaatına bile laf olur diye girişmedi. Alsınlar yönetsinler kulübü bakalım neler oluyor. Gelen milyon euroları gördükçe azıyorlar, nasıl soyarız diye daha da pislikleşiyorlar

Ciddi manada transfer sezonundan sıkıldım kapansada kurtulsak yaw. Kimse gelmese bile üzülmeyeceğim çünkü bu saatten sonra çok iyi bir transfer olabileceğini düşünmüyorum. Avrupa listesine transfer yetiştirmek için hamle yapmaya da gerek yok bence lig çok daha önemli.

Abi koyduğumun yerinde bu kulübün basın sorumlusu kimse çıkıp konuşsun yav. Yok İtalyan sabah bir şey sallar yok burcan sallar.
Abi görüşme varsa örüşme var dersin yoksa yok. Satmaya çalıştığın adamda yap bunu bari.
Öyle en iyisi olması için uğraşıyoruz demeyle olmuyor.

Adam çekilsin kenara kafası rahatlasın. Geçen seneden beri sürekli belaltı vuruyorlar. Tesislerin inşaatına bile laf olur diye girişmedi. Alsınlar yönetsinler kulübü bakalım neler oluyor. Gelen milyon euroları gördükçe azıyorlar, nasıl soyarız diye daha da pislikleşiyorlar
GS yi düşünen divan üyeleri kadrosunu kurup "Erden başkan ol bu kadroda" demelidir.

Dusrun ile MÖ 'nün buralarda bulunma nedeni %95 Erden Timur seçimi kazandırarak

bu bnservissiz topçu alma olayıda çok net başkan tarafından erden timura yapılan bir tuzak!!!!

tabi dursunu liseli kankileri manipüle etmiştir!!!!

bu kulupden iğreniyorum !!!!

GS yi düşünen divan üyeleri kadrosunu kurup "Erden başkan ol bu kadroda" demelidir.

Dusrun ile MÖ 'nün buralarda bulunma nedeni %95 Erden Timur seçimi kazandırarak
Başkan olmamalı, erden başkanın lobisi yok, şimdi yöneticiyken hergün medyada saçma sapan şeyler çıkaranlar bu sefer yer adamı

Bunlar tam olarak neyin pesinde, vallah ben böyle bir aptallik görmedim (Levent nasifoglu Mehmet Özbek dönemi dahil) !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt