- 1 Ağustos 2014
- 63.032
- 73.294
- 4.218
rodop bence sus
kazaya kurban gitme
kazaya kurban gitme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Annndersoooooonnnn
Umarım @Hüsnü Ayabakan olur
En sonunda forumda biri isyan edip başkana küfür eden dayı gibi küfür edecek.
Bakambu 5+5e cidden inanan varsa gelsin köprü satayım çok şükür 12 yıllık forum tecrubemde neye inanacagimizi öğrendik
admirin sinirli gününe denk gelirsen ip ban yersinSayin arkadaşlar bir sayfa dolu dolu küfür etmekle bir kelime küfür etme cezası aynı mı? En az 4000 harflik küfür etmek istiyorum cezasını bilen yazsin
Soyadını gerceklestirip emekliler kervanına katılırsın rtasSayin arkadaşlar bir sayfa dolu dolu küfür etmekle bir kelime küfür etme cezası aynı mı? En az 4000 harflik küfür etmek istiyorum cezasını bilen yazsin
23.00 üstadHaluklar saat kaçta? En net bilgi onlardadır @Emre Zeytinli
Bana da oyle geliyor gittiyse baya bedavadan hallice olmustur o rakamda iste neyse..
Woahhh, ilk mesaj gerçekten.
Neyse bakalım. Hala sol ve sağ bekimiz yok, ilk mesaj daha ne olabilir. Umarım artık nihayete erer bu durum.
Saçma şeyler yaşanıyor. Yönetimin planı nedir? Kim geliyor ve gidiyor, nasıl bir iletişim bu?
Soyadını gerceklestirip emekliler kervanına katılırsın rtas
Emeklier abi soyadım. Direk Emekli subaylar garnizonuna katılırsın mi diyorsun?Soyadını gerceklestirip emekliler kervanına katılırsın rtas
Bakambu 5+5e cidden inanan varsa gelsin köprü satayım çok şükür 12 yıllık forum tecrubemde neye inanacagimizi öğrendik