Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Opsiyonsuz kiralık gitmiştir renktas fazlası beklenmez Tete işi de kolpa zaten yarın çıkar ortaya

Ben acayip bozuk atiyorum yonetime isim bagimsiz... Solbek kabak gibi belli ki transfer ister aylardir bilinen ve gorulen bir gereksinim ancak bir tane dogru duzgun isim/girisim goremedim. Zaten satmayi dogru duzgun becermiyoruz, Bayern-Boey disinda, bari alirken dogru zamanda dogru isimler yapilsa. Yani ben isimli birini de beklemiyorum, profil olarak uygun ve yatirimlik transferde olur ama o bile yok.

Ben acayip bozuk atiyorum yonetime isim bagimsiz... Solbek kabak gibi belli ki transfer ister aylardir bilinen ve gorulen bir gereksinim ancak bir tane dogru duzgun isim/girisim goremedim. Zaten satmayi dogru duzgun becermiyoruz, Bayern-Boey disinda, bari alirken dogru zamanda dogru isimler yapilsa. Yani ben isimli birini de beklemiyorum, profil olarak uygun ve yatirimlik transferde olur ama o bile yok.

Bence en büyük rezalet orta saha alınmamasıdır.. Hadi sol bekte BAY in formundan etkilenip bir duraksadik abi orta saha resmen kan ağlıyor son gün aldığın Ndombele 150 kilo yani gerçekten aklım almıyor ..Şaka Maka derken hem sağ beki sattık hem orta sahasiz kaldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt