Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.097
- 15.856
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazık ediyorlar gerçekten ahbab, bunun yaşatılması fiyasko...nasıl başladı
nasıl devam ediyor
Opsiyonsuz kiralık gitmiştir renktas fazlası beklenmez Tete işi de kolpa zaten yarın çıkar ortaya
Soyadını gerceklestirip emekliler kervanına katılırsın rtas
Muhtemelen onların forumu varsa oraya transfer gerceklesir.Emeklier abi soyadım. Direk Emekli subaylar garnizonuna katılırsın mi diyorsun?
Ben acayip bozuk atiyorum yonetime isim bagimsiz... Solbek kabak gibi belli ki transfer ister aylardir bilinen ve gorulen bir gereksinim ancak bir tane dogru duzgun isim/girisim goremedim. Zaten satmayi dogru duzgun becermiyoruz, Bayern-Boey disinda, bari alirken dogru zamanda dogru isimler yapilsa. Yani ben isimli birini de beklemiyorum, profil olarak uygun ve yatirimlik transferde olur ama o bile yok.
Öyle bir durumda benNaci farkında olmadan küfür edersem k.bakma kardeşim şimdiden uyarayım
Muslera sonrası bu adamı takipte kalmakta fayda var.
![]()
Filip Jørgensen - Oyuncu profili 25/26
Filip Jørgensen, 23, Danimarka ➤ Chelsea FC, 2024'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 18.00 mil. € ➤ * 16 Nis 2002, Lomma, İsveçwww.transfermarkt.com.tr
Ceza kanununda küfür başına ceza olmuyor ki ama renktaş. Yaratici küfürlerim vardiMuhtemelen onların forumu varsa oraya transfer gerceklesir.
Hacker oldugun iddiaları dogrumu rtasUlannnnn libosss![]()