Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 26.861
- 14.678
- 2.248
Allah kahretsin böyle işi. Sabah assignon diye seviniyorduk aurier nedir lan allah kahretsin
Opsiyonu niye yok diyenler kına yaksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah kahretsin böyle işi. Sabah assignon diye seviniyorduk aurier nedir lan allah kahretsin
Aspor ekranda kırmızı veriyor. Serge Aurier Galatasaray'da diye. Romana haberine göre mi bilmiyorum tabii.Assignon'da sorun çözülürse o geliyor Auirer onun alternatifi gibi diye anladım ben haberlerden.
Kiralık alıyoruz 4 ay yüksek maaş verileceğini sanmam.Brezilya liginden 2 genç topcu alsaydınız, yıllık ücreti düşük. Sürekli yüksek yıllık ücretli adamlar alıyoruz. Çark dönmez bu şekilde.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 ay sözleşmesi var, neyi kiralık?Kiralık alıyoruz 4 ay yüksek maaş verileceğini sanmam.
Opsiyonu yok dedik diye transfer yattı zaten değil mi? Belli ki adam zaten Marsilya'ya gidecekmiş dün bizi keklemişler. Assignon deneni bile alamadılar.Opsiyonu niye yok diyenler kına yaksın.
Bu adam afrika kupasında değil mi? Cidden okan hoca bu yönetime rağmen harikalar yaratıyor. Yazık cidden.Erden Timur'dan böylesi bir plansızlığı gerçekten beklemiyordum o da patladı artık transfer olayında
Daha iyisi gelsin demiyorum zaten. Ciddi art niyet var bu iste. Baska bi aciklama bulamiyorum. Bari tepki olsun, her yer yansin anasini satayim.Vecino'yu iptal ettirdik Ndombele geldi. Bunu da iptal ettirirsek böyle bişey gelir
Ekli dosyayı görüntüle 233088
Kim dedi onu?Levent Mercan ile görüşülmüş, kulübü ile temas var. Rıdvan'ın durumuna göre düşünülüyor galiba.