Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tag calismasi olsa da twitter açıp katılsam bari

Serge Aurier transferi eğer doğruysa Erden Timur benim için bitmiştir. İnsanın söylemleri ile eylemleri bir olacak. Dediklerinin hiç birine uymuyor bu transfer Okan Hocaya da ayrı üzülüyorum acele bek istiyorum diyor gördüğü muameleye bakın.

İşler güzel gidiyordu Assignon geliyordu ama bu nöbet 4 açıldı ve işler kötüye gitmeye başladı

Brezilya liginden 2 genç topcu alsaydınız, yıllık ücreti düşük. Sürekli yüksek yıllık ücretli adamlar alıyoruz. Çark dönmez bu şekilde.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyledir umarım geçen yıl Dubois gibi hem sağı, hem solu yedeklemek için bu adamı alıyorlardır.

Yine de Kaan ve Kazımcan’ı tercih ederim o ayrı

Levent iyi bir elemana benziyor
Rıdavanın savunması zayıftı

Dubois'u unutun Goksel vermiyorum diyor, 1 milyon euro istiyor salakmiyiz biz kendi oyuncumuza 1 milyon euro verelim? O is gecti artik.
Cl gelirinden olacağız ama bu şekilde.Mart başı oynayacak adamı alıyoruz ki min 1.5 falan alır yarım sezon bu da.

500 bin verin dubois gelsin, seneye hem aurier hem duboisten çıkmaya çalışırız, bakın görün.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyledir umarım geçen yıl Dubois gibi hem sağı, hem solu yedeklemek için bu adamı alıyorlardır.

Yine de Kaan ve Kazımcan’ı tercih ederim o ayrı
Ya bu adam önce bir top oynasin sonra sağı mi yedekliyor solu mu tartisiriz. Aurieri hatırladığım tek iyi zamani psg zamanlari. O zamanda ibrahimovic oynuyordu psg de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt