Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.535
- 44.612
- 2.388
vallahi dubois gelseydi keşke daha ucuz olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@mods raporumu geri çekiyorumAspor Emre Kaplan. İkinci mesaj altta kaldığı için yazmamışım, kusura bakma renktaş.
Taraftar artik karismasin bir zahmet, sonra daha kotusu geliyor. Iyiside kotusu de yonetime yazar, oyle olmali.Veccino transferi gibi bunu da iptal ettirmeli taraftar. Transfer olmasin, salak yerine konulmaktan iyidir.
Daha kötüsü dubois o bile en kötü 1 hafta sonra oynar en azındanTaraftar artik karismasin bir zahmet, sonra daha kotusu geliyor.
Dubois'i unutun Goksel vermiyorum diyor, 1 milyon euro istiyor salakmiyiz biz kendi oyuncumuza 1 milyon euro verelim? O is gecti artik.Daha kötüsü dubois o bile en kötü 1 hafta sonra oynar en azından
Assignon'da sorun çözülürse o geliyor Auirer onun alternatifi gibi diye anladım ben haberlerden.Assignon mu Auirer mi geliyor
Durum ne
Cl gelirinden olacağız ama bu şekilde.Mart başı oynayacak adamı alıyoruz ki min 1.5 falan alır yarım sezon bu da.Dubois'u unutun Goksel vermiyorum diyor, 1 milyon euro istiyor salakmiyiz biz kendi oyuncumuza 1 milyon euro verelim? O is gecti artik.
Ya bu adam önce bir top oynasin sonra sağı mi yedekliyor solu mu tartisiriz. Aurieri hatırladığım tek iyi zamani psg zamanlari. O zamanda ibrahimovic oynuyordu psg deŞöyledir umarım geçen yıl Dubois gibi hem sağı, hem solu yedeklemek için bu adamı alıyorlardır.
Yine de Kaan ve Kazımcan’ı tercih ederim o ayrı