Eray Emeklier
Büyük Kaptan
Sonra geri çağırmak isteriz üstüne 1m cekerler dimi renktaşlevent transferinin salih dursun ve veysel sarıdan farkı olduğunu düşünmüyorum
5-6 ay sonra kiralarız maaşının büyük kısmını ödeyip
Sonra geri çağırmak isteriz üstüne 1m cekerler dimi renktaşlevent transferinin salih dursun ve veysel sarıdan farkı olduğunu düşünmüyorum
5-6 ay sonra kiralarız maaşının büyük kısmını ödeyip
Adı geçen solbeklerin hepsinden iyi bi bek var eyüpsporda oynuyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tamda bu neden ve geri dönerkeki paylaşım hatasından eleştiriyorum 4-2-3-1 iApo bazen 6no gibi ileri çıkıyor
Bakambu gitti iyi bir karakterdi yolu açık olsun umarım her maç gol atarsın.
Biz transfer yapmıyoruz zatenSolbek alacagımızı düşünmüyorum
ben hiç bukadar iyimser düşünmüyorum bunuda herkes burada polyanna gibi dolanırken ocak başından beri yazıyorum bu sene seçim var ,şampiyon olmayan yönetim bizde kalamaz heleki taraftarı karşısına almışsaElimizi bağlayan bence 12 yabancı hikayesinin de denk gelmesi. Uzun sözleşmeye giremiyoruz, lig yarışından kopmama adına da risk transferi yapamıyoruz.
12 yabancı sorunu nedeniyle biz tahminen angelinoyu da istemedik şu yoklukta devam ettirirdik en kötü 6 m falan koyacağını da düşünmüyorum bize.
Sıkıntı şu ki geçen sene devre aradı da benzer bir süreç yaşadık zaniolo dışında elle tutulur bir transfer yoktu. Yine benzer bir sürece giriyoruz yarın sabah ile birlikte neler olacak bunları düşünüyorum asıl.
An itibariyle +3 yabancı eksildi biri doldu diyelim +2 kalıyor. Kiralık bir şeyler olabilir kalan günlerde iyi bakmak lazım.
Bugün müsait olduğumda bir 90 dakika tekrarına bakayım bizim maçın. Hiç alıcı gözle izlememiş idim, kafamda hiç bir şey canlanmıyor kendisi ile ilgili.Levent Mercan'ın neden bu kadar beğenilmediğini anlamadım. Bizim maçta ve FB maçında beğenmiştim şahsen eğer max 2 milyona maaş olarakta 500-600 bin euro civarı alacaksa gayet uygun bir transfer olur.
Yaptık ya dede aurier yarın kapa bildirilirBiz transfer yapmıyoruz zaten
Başka adam yok Aurier + Levent ile bek transferi kapatılır Kaan'ın sakatlığı var yarın bir gün ne olacağını bilmiyoruz geriye bek kalmıyor.Levent işi olmayacak bence

birini oraya devşireceksek bağıra çağıra gelen barışı koyalım fikrindeyimLevent Mercan'ın neden bu kadar beğenilmediğini anlamadım. Bizim maçta ve FB maçında beğenmiştim şahsen eğer max 2 milyona maaş olarakta 500-600 bin euro civarı alacaksa gayet uygun bir transfer olur.