Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo bazen 6no gibi ileri çıkıyor
tamda bu neden ve geri dönerkeki paylaşım hatasından eleştiriyorum 4-2-3-1 i

ofansif bek hastasıyımdır ben , yağsın dibe insin gelişine şut denesin falan. çok çok severim çünkü ortasahayı ileri iter.

neresinden baksan ufak ufak uyumusluklar var bizim profillerde.

Size asıl komplo teorisi soyleyeyim de geceniz şenlensin. Hurma bize 3.5m a Leventi satar. Sonra gider Fenerden kenti 3.5a alır 😂😂 Bizim para doğrudan fenere gider

Elimizi bağlayan bence 12 yabancı hikayesinin de denk gelmesi. Uzun sözleşmeye giremiyoruz, lig yarışından kopmama adına da risk transferi yapamıyoruz.
12 yabancı sorunu nedeniyle biz tahminen angelinoyu da istemedik şu yoklukta devam ettirirdik en kötü 6 m falan koyacağını da düşünmüyorum bize.

Sıkıntı şu ki geçen sene devre aradı da benzer bir süreç yaşadık zaniolo dışında elle tutulur bir transfer yoktu. Yine benzer bir sürece giriyoruz yarın sabah ile birlikte neler olacak bunları düşünüyorum asıl.
An itibariyle +3 yabancı eksildi biri doldu diyelim +2 kalıyor. Kiralık bir şeyler olabilir kalan günlerde iyi bakmak lazım.
ben hiç bukadar iyimser düşünmüyorum bunuda herkes burada polyanna gibi dolanırken ocak başından beri yazıyorum bu sene seçim var ,şampiyon olmayan yönetim bizde kalamaz heleki taraftarı karşısına almışsa
başkanda bunu en iyi bilen kişi zamanında küfürlerle gönderildi yani bu adam bunları bilmesine ragmen teklif gelen herkesi sattırıp gelen oyuncuya para harcatmıyorsa başka bi boklar oldugu gayet açık
biraz geniş düşünün tete bakambu oyunculara baskı yapıyormuşuz gidin diye ve devre arasındayız sezon sonu degil
bu takım 5.sırad degil sampiyonluga oynuyor
özetle bu herif paraları piç edip kaçacak bankalar borcu filanda kapanacagını sanmıyorum
sadece erden kısmını çözemiyorum

Bizim resmi twitter hesabindan ne kadar hareketli ve basarili bir transfer süreci gecirdigimiz anlasiliyor. Adam akilli bir seyler yapilsa 3-5 emoji filan atarlardi. Hic paylasim yapilmadigina göre sonuc belli. Son 3 transfer dönemini hatirlayin (Deprem sonrasi o dönem haric).

Bakambu inşallah iyi paraya gitmiştir yolu bahtı açık olsun

Levent Mercan'ın neden bu kadar beğenilmediğini anlamadım. Bizim maçta ve FB maçında beğenmiştim şahsen eğer max 2 milyona maaş olarakta 500-600 bin euro civarı alacaksa gayet uygun bir transfer olur.
Bugün müsait olduğumda bir 90 dakika tekrarına bakayım bizim maçın. Hiç alıcı gözle izlememiş idim, kafamda hiç bir şey canlanmıyor kendisi ile ilgili.

Levent Mercan'ın neden bu kadar beğenilmediğini anlamadım. Bizim maçta ve FB maçında beğenmiştim şahsen eğer max 2 milyona maaş olarakta 500-600 bin euro civarı alacaksa gayet uygun bir transfer olur.
birini oraya devşireceksek bağıra çağıra gelen barışı koyalım fikrindeyim

karagümrük'ün 1 senedir sol bek oynayan almancısını değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt