Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 233268

@Kralper Altun Premier Lig'den alinabilecek en düsük garanti ücretli forveti 1 ay önce bulmus. Menajerler muhtemelen bizimkilere önermeden cok önce.
İste bu olaylar bu kadar basit. Öyle oyuncu havuzu falan filan hikaye. Şimdi assignon scout işi miydi hayir. Adam oynayamiyordu kiraladilar başka takima. Scout işi olsa yamyam gibi takimlar var onlar devreye girerdi ara transfer açılınca. Zaten büyük baslara bakin hepsi ilk haftadan işi bitiriyor. Bayern mesela bugün bizim kapimizi calmazdi adamlarda böyle zihniyet yok. Dediğim gibi menajerlere soruyoruz kardeş kim var takiminda mutsuz oynamayan maasida uçuk kaçık olmayan. Onlar bir excel listesi atiyordur. Sonra bizimkiler elinde çay kahve sigara emre utkucanin odaya gidip şu exceldeki adamları bir ac diyorlardir orda da videolari ileriye sarip izliyolardir çünkü zaman az

Barış sağa geçsin bari zaha da sola.Sirf şu barışın kariyerini kurtarıp saçma sapan bek yapmamak için adamı Mercana Ok olabilirim yeter ki şu herif sol bek olmasın ya.Ferdi hücumda aşırı yetersiz bir adam olduğu için bek oldu barış öyle değil.Boga gibi hücum oyuncusu bek mi olur ya.

Bakambuyu vermedi hala betis - baykuş başka adam çıktı (boğazında baykuş dövmesi olan chimy mi nedir)

İste bu olaylar bu kadar basit. Öyle oyuncu havuzu falan filan hikaye. Şimdi assignon scout işi miydi hayir. Adam oynayamiyordu kiraladilar başka takima. Scout işi olsa yamyam gibi takimlar var onlar devreye girerdi ara transfer açılınca. Zaten büyük baslara bakin hepsi ilk haftadan işi bitiriyor. Bayern mesela bugün bizim kapimizi calmazdi adamlarda böyle zihniyet yok. Dediğim gibi menajerlere soruyoruz kardeş kim var takiminda mutsuz oynamayan maasida uçuk kaçık olmayan. Onlar bir excel listesi atiyordur. Sonra bizimkiler elinde çay kahve sigara emre utkucanin odaya gidip şu exceldeki adamları bir ac diyorlardir orda da videolari ileriye sarip izliyolardir çünkü zaman az

ayni konuya ben bir liste atmistim
piyasa degeri ve mevki giriyorsun süreleri inceliyorsun
74 tane adam buldum
kac tanesinin transfer yaptigina bir bakayim
vinicius benim listeye de girmis

Mayısta o koltuktan indirildiğinizi görmek beni çok mutlu edecek inşallah şu tablo yaşanır da şu dursunu tarihin tozlu sayfalarına göndeririz. Puan tablosu ne olursa olsun şampiyon da olsak bundan kurtulmamız lazım. Sevdiğimiz erden bey vardı onu da kendine benzetti

bu asignona hiç ısınmamıştım

zaten opsiyonsuz almakda saçmalıkdı işin eğrisi doğrusuna geldi o konuda

küme düşeceği kesin olan bir kulube gitmeside zeka seviyesini gösteriyor

biraz kafası çalışsa bu adamlar bayerne sağbek sattı orası kariyerim için daha iyi bir sıçrama olur diye düşünürdü!

Bunlar kafayı yemiş. Bizimkiler de yılmış belli. Her gün 100 tane gelişme giriliyor dijital basına. Sanki Theo Hernandez satıyorlar. Rıdvan takılsın orada.

Screenshot Capture - 2024-02-02 - 01-26-54.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt