Kazımcan için Gaziantep kiralık söylemleri var idi, belli ki Karagümrük için önermişiz, Barış/Levent rotasyonu olur ise hocam.Hayır demem bana uygun ama yedek lazım. Kazımcan inanılmaz geriye gitti biraz ışık verseydi bu sezon çok iyi olurdu.
Kazımcan için Gaziantep kiralık söylemleri var idi, belli ki Karagümrük için önermişiz, Barış/Levent rotasyonu olur ise hocam.Hayır demem bana uygun ama yedek lazım. Kazımcan inanılmaz geriye gitti biraz ışık verseydi bu sezon çok iyi olurdu.
birak video kötü olsun, adamlar transfer yapmis iste.Kaç saattir bu video için mi uğraşmışlar lan
İyi geceler 18 lik çıtır adam. Bende yatiyorumHayırlı geceler dostlar
Ciddi bir kaynağı var mı.Almışız viniciusu fulhamdan
kazımdaki düşüş cidden inanılmazHayır demem bana uygun ama yedek lazım. Kazımcan inanılmaz geriye gitti biraz ışık verseydi bu sezon çok iyi olurdu.
patladi denilmisti en sonda açıkladı herifler assignonu az önce
Viniscius'muş ya Vanderlan'ın tipe benziyor bir an o sandım.mümkünat dahilinde görmüyorum
tek sol bek gelir

Cago sağlamdırCiddi bir kaynağı var mı.
Kongo yav oBakambu
Everton kurtulup nottingham da düşerse mis gibi olurbi insanın bu takıma gitmek için cidden gerizekalı olması gerekiyor yav
burnleyin sağ bek rotasyonunu bilmiyorum da muhtemelen bizde oynayacağı kadar oynayamaz
Ekli dosyayı görüntüle 233269
Ha ok. Ben de ciddi sanmıştım.Cago sağlamdır
Boey gibi o da Fransız vatandaşıKongo yav o
Aurier gelir ise herhal, ortaları fena görünmüyor videolarda; orta-kafa-gol izlemeyeli çok olduUlan hüzünlendim bi an
Pivot alsak ne olacak
Bizde orta açabilen bek yok ki

Ya rica ediyorum azıcık insaf be! Hocaya laf ederken biraz dikkatli olalım artık.
Saçma sapan egoların bir arada olduğu, bitik yıldızların toplandığı bir kadroyu bile adam biraz bitiricilik biraz şans olsa gruptan çıkarıyordu. Ben devre arasına kadar 5-6 puan geride girsek yapılacak doğru transfer hamleleri ile oradan çeviririz diyordum adam kafa kafaya soktu seni.
Kalkıp bu adamı eleştirirsen kimse kusura bakmasın ama "ben demişcilik" olur veya hoca ile bir zoru vardır.