Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır demem bana uygun ama yedek lazım. Kazımcan inanılmaz geriye gitti biraz ışık verseydi bu sezon çok iyi olurdu.
Kazımcan için Gaziantep kiralık söylemleri var idi, belli ki Karagümrük için önermişiz, Barış/Levent rotasyonu olur ise hocam.

Sahada bizi doğrarlar yonetim sesini çıkarmaz,onca eksiğe raĝmen transfer yapmadıkları gibi çıkan isimler bizim seviyemizde olmayan veya yaşlı isimler.Bunlar heralde anlaşıp şampiyonluğu vermeye uğraşıyor ısrarla başka açıklaması yok çünkü

Ya rica ediyorum azıcık insaf be! Hocaya laf ederken biraz dikkatli olalım artık.

Saçma sapan egoların bir arada olduğu, bitik yıldızların toplandığı bir kadroyu bile adam biraz bitiricilik biraz şans olsa gruptan çıkarıyordu. Ben devre arasına kadar 5-6 puan geride girsek yapılacak doğru transfer hamleleri ile oradan çeviririz diyordum adam kafa kafaya soktu seni.

Kalkıp bu adamı eleştirirsen kimse kusura bakmasın ama "ben demişcilik" olur veya hoca ile bir zoru vardır.

nurullahcığım biz niye her maçı zor yeniyoruz? sorun ne rakiplerden kötü kadromuzmu var?!

mesela fb niye bu sene ismail denen şebekle her maçı kazanıyor?

acaba iyi kadrolarından dolayımı?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt