Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.304
- 30.142
- 1.988
Tıkırtı
Şıkırtı
Fıkırtı
Kıkırtı
varmı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tıkırtı
Şıkırtı
Fıkırtı
Kıkırtı
varmı.
Hic haberim yokBorçsuzluk nasıl bişey acaba
Postunu okuduktan sonra ben de anlamadım şimdi rtaşBen şunu anlamadım hala
Şu an 3 yabancılık yerimiz var. Beklerin birini inatla yerli yapmaya çalışıp bir de Vinicius'u alıyolar. E o zaman son kontenjan nolcak öylesine tutulcak mı.
FIRSAT TRANSFERİ için mi acabaPostunu okuduktan sonra ben de anlamadım şimdi rtaş

BByi kapattığımızda nasıl bi duruma geleceğiz? Tamamen borçsuz bir kulüp mü olacağız ?
Borçsuzluk nasıl bişey acaba
Rodop bey ısrarla 10 no diyor. 10 no için saklıyorlar sanırım. Yok mu sakatlık geçmişi halil ibrahim sofrası gibi olan bi 10 no piyasada?FIRSAT TRANSFERİ için mi acaba
Benrahma gelsin kanat rotasyonuna![]()
DİBALA gelsin.Rodop bey ısrarla 10 no diyor. 10 no için saklıyorlar sanırım. Yok mu sakatlık geçmişi halil ibrahim sofrası gibi olan bi 10 no piyasada?
Kulübün önündeki 1 yıl çok önemli gibi. Herşey düşünüldüğü gibi giderse, kemerburgaz + Bb ayrılışı gerçekleşirse, acayip şeyler olacak gibiValla tamamen borçsuz olur muyuz bilmem - illaki her şeye trink olmadan kısa vadeli borçlanılır sezon bazında - maksat bun dengede tutup şu anki hallere bir daha düşmemek.
ama BB'den çıkılırsa - senin projelerinde beklentinn %70 ini bile karşılaşa çok büyük mali gücün olur. işte o gün TR'nin Bayern'i olursun- kimsede sana rakip başkan olmak istemez.
Yiğit gibi herif her yerden çıkıyorSon sahnede arkadaki eleman kim tanıyan var mı?![]()
Yine burada mesaidesin. En son hepimizin laptoplara çalışma takip yazılımı kuracaklarKısa çöpü çekeni alacağız gibi bir gün

12 yabancıya göre mi 3 boşluk var?Ben şunu anlamadım hala
Şu an 3 yabancılık yerimiz var. Beklerin birini inatla yerli yapmaya çalışıp bir de Vinicius'u alıyolar. E o zaman son kontenjan nolcak öylesine tutulcak mı.
Yok. Sene sonu zaten mertens, ndombele bitiyor. Sergio yollanabilir, nelsson satış bekleniyor, tete satış bekleniyor. Yabancıda elimiz rahat aslında12 yabancıya göre mi 3 boşluk var?
Yok şu an 11 yabancı var Angelino Boey Bakambu ayrılışı sonrası12 yabancıya göre mi 3 boşluk var?