Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BByi kapattığımızda nasıl bi duruma geleceğiz? Tamamen borçsuz bir kulüp mü olacağız ?
Borçsuzluk nasıl bişey acaba

Valla tamamen borçsuz olur muyuz bilmem - illaki her şeye trink olmadan kısa vadeli borçlanılır sezon bazında - maksat bun dengede tutup şu anki hallere bir daha düşmemek.

ama BB'den çıkılırsa - senin projelerinde beklentinn %70 ini bile karşılaşa çok büyük mali gücün olur. işte o gün TR'nin Bayern'i olursun- kimsede sana rakip başkan olmak istemez.

borçsuzluk kadar huzur veren bir şey yok gerçekten ama. 3.5 yıldır yöneticiyim onca alacak temizledim birikim yaptım apartmanın dengesi değişti - iş planlayabilir olduk sağa sola. Kişisel olarakta hayatımda kredi çekmemiş biriyim, uyku uyuyamam birisine borcum falan olsun kafayı yerim.

Bunu izlediniz mi bilmiyorum ama hayatımda gördüğüm en absürt, inanılmaz olaylardan biri. Doğru yapılan tek bir şey yok. Alttaki yorumlarda trajikomik maalesef.
Yeri değil biliyorum ama zaten transferde yok zaten

Valla tamamen borçsuz olur muyuz bilmem - illaki her şeye trink olmadan kısa vadeli borçlanılır sezon bazında - maksat bun dengede tutup şu anki hallere bir daha düşmemek.

ama BB'den çıkılırsa - senin projelerinde beklentinn %70 ini bile karşılaşa çok büyük mali gücün olur. işte o gün TR'nin Bayern'i olursun- kimsede sana rakip başkan olmak istemez.
Kulübün önündeki 1 yıl çok önemli gibi. Herşey düşünüldüğü gibi giderse, kemerburgaz + Bb ayrılışı gerçekleşirse, acayip şeyler olacak gibi

Benrahma, Atal Arap ve Arap asıllı oyuncular asla
Suudlara yakın bize uzak, aman aman

Ben şunu anlamadım hala

Şu an 3 yabancılık yerimiz var. Beklerin birini inatla yerli yapmaya çalışıp bir de Vinicius'u alıyolar. E o zaman son kontenjan nolcak öylesine tutulcak mı.
12 yabancıya göre mi 3 boşluk var?

10 no araştıralım biraz, kim gelebilir bize. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan veya gelecek sene bitecek? Veya 20-23 yaş civarı potansiyelli 7-8 mye alma ihtimalimiz olan kimler var

Beşiktaş'tan Onur Bulut'u kiralayak

Hatırlarsanız ölürüm de Fb'ye gitmem diyerek daha az paraya daha kötü durumdaki Bjk'ye gitmişti

Rtaşımızı camiasına kavuşturak

Nasıl iğrenç bir transfer listesi bu ya: Atal, Auier, Rıdvan, Mercan. İnsanda ümit bırakmıyorlar kaçarı yok her halükarda bir kazık girecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt