Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.305
- 30.143
- 1.988
Cebine 500k daha ateşleyin milli takımdan kaçsın bari. martta geleceksek hiç gelmesin başlarım öyle işe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav işin garibi bu herif sorunlu yok kutlama yok dinlenme filan maça çıkarsa iyi ben ondan korkuyorum zaten.Seko fofanayi alsan mesela gelir 2-3 güne oynar da bu arkadaş ne yapar meçhulCebine 500k daha ateşleyin milli takımdan kaçsın bari. martta geleceksek hiç gelmesin başlarım öyle işe
Bildiğiniz bütün büyüleri totemleri yapın yarın mali kazanmazsa avuçlarız.Yav işin garibi bu herif sorunlu yok kutlama yok dinlenme filan maça çıkarsa iyi ben ondan korkuyorum zaten.Seko fofanayi alsan mesela gelir 2-3 güne oynar da bu arkadaş ne yapar meçhul
Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarızBu Francisco Moura'yi taniyan var mi.
Famalicao daha gecen yaz 1 Milyon verip yeni almis. Gördügüm kadariyla sol kanatta her pozisyonu oynayabiliyor.
Alırken para vercez satarken bedava göndercez ona göre. Ulan nasıl it bir tip ya buRomano para verceniz demeye getiriyo
İt herif twit başına kaç para alıyo acaba