Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aurier çok gömüldü ama kötü bir adam değil kesinlikle. Transferi kötü gösterecek olan sözleşme süresi ve verilecek olan yüksek ücret idi.

6 aylığına 800/900 k falan çok iyi bir transfer olur. Her önünüze gelen adamı boklamayın. Bu mantıkla transfer yapamayız.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cebine 500k daha ateşleyin milli takımdan kaçsın bari. martta geleceksek hiç gelmesin başlarım öyle işe
Yav işin garibi bu herif sorunlu yok kutlama yok dinlenme filan maça çıkarsa iyi ben ondan korkuyorum zaten.Seko fofanayi alsan mesela gelir 2-3 güne oynar da bu arkadaş ne yapar meçhul

Şampiyonluğa oynayan takım ancak bu kadar baltalanabilirdi. Kadro zaten eksikken eksikler daha da arttı. Çıkan isimler eldekilerden daha kötü. Moral motivasyon bırakmadılar camiada. Böyle yönetim varken dışarda düşmana ihtiyacımız yok bizim.

Bu Francisco Moura'yi taniyan var mi.

Famalicao daha gecen yaz 1 Milyon verip yeni almis. Gördügüm kadariyla sol kanatta her pozisyonu oynayabiliyor.
Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız

Serge Aurier, Galatasaray'a transfer olmak üzere. (Fabrizio Romano)

Sol bek mercan sağ bek aurier düşman mı kuruyor acaba bizim için bu bekleri.Ahmet ercanlara sorsan o da böyle kurardi çünkü

Defansif açıdan iyi duruyor hala ikili mücadele istatistikleri vs.

Duel'inin yüksek olması bile önemli bizim için. Evet Boey gibi önde baskı yapacak şekilde bize yaramayacak Aurier 2020 sonrası bu özelliklerinin çoğunu kaybetti ama yine de tecrübesi en azından orayı 2. yarı şampiyonluk yolunda kotarır. Avrupa'da ise ortalama oynar bence.

Ama sağ-bek için 2-3 senelik bir çözüm olduğunu düşünmüyorum bizim için. Şartlarını görmek lazım dün dediğim gibi.

Sağ bekimiz yok son gün tabi ki razı oluyoruz mecbur ama Aurier olmamaliydi şampiyonluğa giderken

Eboue katkısı verse müthiş olur.

Dursun allem etti kallem etti solbeki gündemden düsürdü ha

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt