Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s.hurma levent mercan için son dkya kadar bizi oyalayıp fenere verir 200k euroya

Aurier gelse bile sagbekimiz olmayacak çünkü adam afrika kupasinda bide ev sahibi fildisi. Yanlislikla kupayi alsalar 15 gün afrika turu atar bunlar. Acilen buna gel bekliyoruz desek küfür eder. Neden çünkü önceki hocasina küfür ettiği icin cezasi var sicili kabarik. Gelmiyorum lan dese napcan en fazla kadro disi birakir totonun ustune oturursun Mayıs'a kadar. Böyle mentalitesi olan adami bizim takimimiza layik görenler utansın.

Fildisi kupayi almasin diye dua edin yoksa o Aurier marta kadar dönmez

Anlattığına göre Belhanda (yönetime çıkışı) , Arda Turan (silahlı şiddet), Pascal Nouma (küfür, rest çekme) karışımı bir şey geliyor. Kral olur bizde bu 🤣

Ne Rıdvan'ı yav.

Bonservissiz, götünün kılları kaymaklı kadayıf olmuş, oksijen tüpüyle hayatta kalmaya çalışan sol bekler listesinde en alttaki adamı alırız. Levent Mercan falan lüks bize.

Bons biraktim, kiralik ucreti bile ödemek istemeyen yönetimden ne beklenir? Anca emeklilik parasi isteyen birini bulurlar böyle

Keske hic transfer yapmasaydik, en azindan göndermek icin ugrasacak topcu almamis olurduk..

auirer 6 aydan uzun geldiyse kotu transferin otesinde parayı sokaga atmaktır. Ayrıca takıma katılması ve oynaması da Martı bulacak. Hoş oynasa da muhtemelen mart gibi uc, dört maç oynar sonra kaan ayhan onun yerine oynar.

Hemen kötüye yormayalım dozunda olursa böyle şeyler ortam için iyidir

Yalnız laubalilik kol gezecek gibi geliyor bana da

Kerem geçen sezon şampiyonluk kutlamalarında yaşadığını haftaiçi her gün yaşayabilir :asd:
Dombeleyi gondermek lazim.

Gaza gelmeyelim. Dogru degildir Aurier isi belki. Oyle olmasini umuyorum. Aksi takdirde, bu takima yapilmasi gereken ilk transfer isinin ehli bir sportif direktor olmali, keza ne yonetim nede Okan hoca transfer isinden anlamiyo demektir. Takimi takavutlerle doldurarak neyi amacliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt