GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv Sayfa 23

Emre Altun ·

Cevap
10,4K
Okunma
616,1K
Sayfa
23/520
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aurier gelse bile sagbekimiz olmayacak çünkü adam afrika kupasinda bide ev sahibi fildisi. Yanlislikla kupayi alsalar 15 gün afrika turu atar bunlar. Acilen buna gel bekliyoruz desek küfür eder. Neden çünkü önceki hocasina küfür ettiği icin cezasi var sicili kabarik. Gelmiyorum lan dese napcan en fazla kadro disi birakir totonun ustune oturursun Mayıs'a kadar. Böyle mentalitesi olan adami bizim takimimiza layik görenler utansın.

Fildisi kupayi almasin diye dua edin yoksa o Aurier marta kadar dönmez

Anlattığına göre Belhanda (yönetime çıkışı) , Arda Turan (silahlı şiddet), Pascal Nouma (küfür, rest çekme) karışımı bir şey geliyor. Kral olur bizde bu 🤣

Bons biraktim, kiralik ucreti bile ödemek istemeyen yönetimden ne beklenir? Anca emeklilik parasi isteyen birini bulurlar böyle

Keske hic transfer yapmasaydik, en azindan göndermek icin ugrasacak topcu almamis olurduk..

auirer 6 aydan uzun geldiyse kotu transferin otesinde parayı sokaga atmaktır. Ayrıca takıma katılması ve oynaması da Martı bulacak. Hoş oynasa da muhtemelen mart gibi uc, dört maç oynar sonra kaan ayhan onun yerine oynar.

Gaza gelmeyelim. Dogru degildir Aurier isi belki. Oyle olmasini umuyorum. Aksi takdirde, bu takima yapilmasi gereken ilk transfer isinin ehli bir sportif direktor olmali, keza ne yonetim nede Okan hoca transfer isinden anlamiyo demektir. Takimi takavutlerle doldurarak neyi amacliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt