Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 aylık kontrat olsa yine iyi ama yaşı 40 olan kronik sakat bir adama kontrat veriliyorsa orada art niyet aranır

Bu önermeniz yanlış denilemez hocam kesinlikle ama tek etmen bu değil ki. Afrika Kupası misal kendi oyuncumuz Hakim sakatlık yaşadı, şimdi bu aldığımız bizim bir risk değil mi? Yoksa takımından geliyor olsa yine bir nebze ama milli takımında ve turnuva devam ediyor...

Ziyech sakatlık yaşamak için bahane arıyor onunla kıyaslamak yanlış olur.

Ama tapusu ile almak saçma olacak her türlü.

Ben yıldım artık.

İyi transfer gelsin, genç de olsun, performans da versin istiyoruz ama böyle olunca maliyeti de az olmuyor.

Şu açıdan yönetim de haklı eğer rakamlar doğruysa Assignon'a 10 Milyon Euro vereceksek bu adam asla kötü oynayamaz. Oynadığı an önce taraftar yer, sonra da üç otuza elden çıkartırız. Devre arası bu riski almak istemedik diyebilirler ve haklı da olabilirler kendilerince.

Ama Aurier gibi gittiği takımlarda istikrarlı performans sergileyememiş oyuncudan düzenli nasıl verim alırız orasını bilemiyorum.

Umarım faydalı olur ve uzun vadeli kontrat ile zarar görmeyiz.

KAP açıklamasını ve Assignon'un transfer bedelini görmek lazım ilk.

Leventi de alirsak orjinal solbekimiz gene olmayacak

Bu transferler okan hocayi bitirme transferidir

Cenk ergun kokusu aliyorum. Hic hoşuma gitmedi

Hatalardan ders almak lazım liste ne kadar dar olursa bu sonuç kaçınılmaz olur. Listen geniş olmalı elin güçlü olsun. Biten ligler var bir sürü tonla sagbek listende 3 5 oyuncu olmamali

Uygun maasa gelirse okey diyenler adam zahayi arıyip soracak dicek ki ortalama maaslar ne dayı oğlu. O da söyleyecek sonra gelip bizden 1m maaş mi isteyecek sizce? En az 2.5m cukkalamistir

dubua'nın maaşını biz ödüyoruz

yaptım bi saçmalık de zararın neresinden dönersen dön ver göksele 1 milyon al topçunu geri yarın direkt oynat. takımı tanıyor sorunsuz aidiyetli topçu. ortalama katkı da verir

şimdi bu herife minimum 1.5 yıl 2 m euro maaş veririz, daha da çok girecek kulübe maddi olarak

yazın dubua da dönecek 2 tane yabancı ama net olarak güvenemeyeceğin 2 oyuncuyla sezona başlayacaksın

korkunç bir kepazelik yaşıyoruz cidden

neyse abi 750 sayfa eleştirsem ne olacak, sözleşme şartlarına bakalım, belki 6 ay + 1 ops vardır şarta bağlı. maaşı beni düşündürüyor sadece. 2.5-3 aşağısı almaz bu burma kadayıf

Bu yönetim destek verilecek bi yönetim değil..

Bunları ayakta tutan kıt kaynaklarla maksimum verim alan Okan Hoca..

Yoksa o pohpohladığımız yöneticiler teneke bağlanıp gönderilmişti..

Gram beklentim yok bu yönetimden

acayip saçmalık
cumaya yetiştireceğiz dediğimiz transfer afrika kupasında en az 3 maçımızda oynamaz.

Hafta sonu Fildisi sahilini izleyelim bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt