Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.241
- 58.370
- 3.383
Allahyarin yarisini 4.5 m euroya kanalinda fbye para toplayan adama satan şikeci kerhane mahsülleri gecmiste 40 milyona transfer yapan adamin transferine bok atiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eeeeeeeeee ?????? Nerde lan Sol Bek?
Bizimkiler yine bir bahane bulur emin ol. Ya uefa al-sat derler ya da başka birşey bulurlar yineBb anlaşmasının kötü tarafı bu sezon : yapılan faiz arttırımları bize bilezik gibi geçirdi.
Bb anlaşmasına pek bahane diyemiyorum. Faiz olayı çok fena mahvediyor şu an bütçeyiBizimkiler yine bir bahane bulur emin ol. Ya uefa al-sat derler ya da başka birşey bulurlar yine
Maç günü atılmak istemem knk.Dursun Bey hakkında beni anladığın saatlerdesin.
Hadi inşallahMaç günü atılmak istemem knk.
Ztn Alper bahaneye bakıyor atmak için olm :d
nasıl yani harbi miFb bjk niye sabit faizden almis da bizimki oyle degil
Fb bjk niye sabit faizden almis da bizimki oyle degil
nasıl yani harbi mi
Sol beke 4-5 milyon harcamak bb anlaşmasına zeval getirmezdi emin ol. Sponsorluk şl geliri boey+bakambu. Bir sürü para girdisi oldu. 3-5 milyonun cimriliğini yapıp şampiyonluğu kaçırırsan hem gs'ye ihanet etmiş olursun hem de olaya tamamen para olarak baksan bile devasa bir şl gelirinden mahrum olursun. Burayı sadece bir holding gibi yönetemezsin sportif başarı herzaman önceliktirBb anlaşmasına pek bahane diyemiyorum. Faiz olayı çok fena mahvediyor şu an bütçeyi
Çok fena. O halde acilen çıkılmalıEvet onlar faiz %14 ken %20-22 arası bir şeye imzaladılar.
Biz güncel faiz +1 diye imzaladık - o sene %15
sonra faiz 9lara düştüğü sene %10
şu an ama %46 yıllık faizdeyiz.
bunu keramettin admir über-hafızasıyla hatırlattı - epey taş oturdu bende bu tavır neden var diye
bende dumur oldum hatırlayınca.Çok fena. O halde acilen çıkılmalı
Elleme iii yaptiDursun başkan 40 milyon gelir elde edip 1 milyondan fazla harcamadan nasıl kapattı bu dönemi
Mustafa Cengiz'in hatası yada öngörüsüzlüğü. Sabit faiz her zaman daha iyidir bilinmeyenden ama Cengiz o dönem faizle düşük diye o yolu izledi.Fb bjk niye sabit faizden almis da bizimki oyle degil
Bizimkiler yine ayakta uyumuş desene. Ben de bu fbjk niye sessiz diye düşünüyordum. Dursun özbek mi imzalamış bu güncel faiz anlaşmasınıEvet onlar faiz %14 ken %20-22 arası bir şeye imzaladılar.
Biz güncel faiz +1 diye imzaladık - o sene %15
sonra faiz 9lara düştüğü sene %10 (yıl sonundaki mi baz alınıyor emin değilim ama)
şu an ama %46 yıllık faizdeyiz. Örneğin 2023 için sanırım %40 faiz yedik borçtan
bunu keramettin admir über-hafızasıyla hatırlattı - epey taş oturdu bende bu tavır neden var diye
yok ya kaç dönem önce oldu - kime denk geliyor hatırlamıyorum.Bizimkiler yine ayakta uyumuş desene. Ben de bu fbjk niye sessiz diye düşünüyordum. Dursun özbek mi imzalamış bu güncel faiz anlaşmasını
Gelmez yav surda 7saat kaldiYeni sol bek gelirse berkan yine listeye yazılamayacak.