Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok ya kaç dönem önce oldu - kime denk geliyor hatırlamıyorum.

ama şöyle düşün geçen senede faizi dibe vurdu türkiye enflasyon fırlamasına rağmen - orda da biz az borçlandık oransal olarak.

şu an fena geçirmece mod var ama
(Faizler Yıllık tabi)
Resmen bizi batırma hamlesi. Gs yönetimleri bu tarz şeylere karşı dikkatli olmalı. Organize kötülük her yerde

3 aydır sol bek alamadı beceriksizler. Yazık vallahi Okan hoca ya.
Bu kadar başarılı bir hocanın gördüğü muameleye bak. Alt tarafı sol bek, 8 ve 10 numara oyuncular alacaktınız. Bir transfer döneminin daha içine etmeyi başardınız. Tebrikler Dursun ve Erden Bey

Resmen bizi batırma hamlesi. Gs yönetimleri bu tarz şeylere karşı dikkatli olmalı. Organize kötülük her yerde
yav o döenm öyle bakılmayabilirdi - daha düşük faizde biz bitirmeye oynarız gibi bakılmışta olabilr - ama "sabit fiaz" daha hesap kitap kolaylaştıran bir olay tabi.

o zaman nereden bilecekler 14 15 lerden 40-45lere gelecek faiz diye .

Sol beke 4-5 milyon harcamak bb anlaşmasına zeval getirmezdi emin ol. Sponsorluk şl geliri boey+bakambu. Bir sürü para girdisi oldu. 3-5 milyonun cimriliğini yapıp şampiyonluğu kaçırırsan hem gs'ye ihanet etmiş olursun hem de olaya tamamen para olarak baksan bile devasa bir şl gelirinden mahrum olursun. Burayı sadece bir holding gibi yönetemezsin sportif başarı herzaman önceliktir
Faiz boey satışı kadar neredeyse. Harcanmamasına ben de kızgınım taraftar olarak. Holding gibi yönetmek lazım bir süre ama alıncak oyuncular kadayıf olmamak kaydıylar.

yav o döenm öyle bakılmayabilirdi - daha düşük faizde biz bitirmeye oynarız gibi bakılmışta olabilr - ama "sabit fiaz" daha hesap kitap kolaylaştıran bir olay tabi.

o zaman nereden bilecekler 14 15 lerden 40-45lere gelecek faiz diye .
Böyle bir risk alınır mı hiç. %6-8 daha az faiz vereceğim diye idam fermanına imza atmak gibi birşey

Faiz boey satışı kadar neredeyse. Harcanmamasına ben de kızgınım taraftar olarak. Holding gibi yönetmek lazım bir süre ama alıncak oyuncular kadayıf olmamak kaydıylar.
Organize kötülüğe son tekmeyi vurup kuyuya atma fırsatı gelmiş. Burdan şampiyonluk verirsek bizim için çok kötü olur

Bizimkiler yine ayakta uyumuş desene. Ben de bu fbjk niye sessiz diye düşünüyordum. Dursun özbek mi imzalamış bu güncel faiz anlaşmasını
Mustafa Cengiz dönemi imzalandı. Hatta Dursun Özbek her zaman buna dikkat çekti aday olduğunda bile bunu söyledi. O dönem Divan ve yetki kurullarında çıkıp faiz şartları çok uygun kalalım ne gerek var Florya'yı almaya falan diyenler vardı. Dursun Özbek o zamanlarda şimdi faiz uygun gözükebilir gelecekte ne olacak bilemeyiz, zamanında gerekliydi imzalandı BB GS'nin finansal bağımsızlığını kısıtlıyor, bu bize yakışmıyor en yakın zamanda çıkmalıyız en büyük önceliğim bu demişti. Şimdi de bu en büyük önceliğini gerçekleştirmeye kendisinin açıklamalarına yakın zamanda müjde demelerine baktığımda çok yakın. Mecidiyeköy'de satılmayan yerlerin satımında gelecek para + CL gelirlerinin yarısı+ locaların 2 yıllık satılması derken en büyük önceliğine çok yakın inşallah Mayıs ayından önce BB'den tüm ana para borcumuzu ödeyip çıktığımızı açıklar.

Böyle bir risk alınır mı hiç. %6-8 daha az faiz vereceğim diye idam fermanına imza atmak gibi birşey
yani işte - çok detaylı hesap kitap bu kadar yüzeysel değil ama bu dakikadan sonra şemsiye açılmaz.

o yüzden bu külfetten kurtulmak epey mühim gerçekten.

çıkılmadı - dursun yönetimi kaybetti tepki diye - gelende hesap kitap tutturamayabilir sözler verip.

Mustafa Cengiz dönemi imzalandı. Hatta Dursun Özbek her zaman buna dikkat çekti aday olduğunda bile bunu söyledi. O dönem Divan ve yetki kurullarında çıkıp faiz şartları çok uygun kalalım ne gerek var Florya'yı almaya falan diyenler vardı. Dursun Özbek o zamanlarda şimdi faiz uygun gözükebilir gelecekte ne olacak bilemeyiz, zamanında gerekliydi imzalandı BB GS'nin finansal bağımsızlığını kısıtlıyor, bu bize yakışmıyor en yakın zamanda çıkmalıyız en büyük önceliğim bu demişti. Şimdi de bu en büyük önceliğini gerçekleştirmeye kendisinin açıklamalarına yakın zamanda müjde demelerine baktığımda çok yakın. Mecidiyeköy'de satılmayan yerlerin satımında gelecek para + CL gelirlerinin yarısı+ locaların 2 yıllık satılması derken en büyük önceliğine çok yakın inşallah Mayıs ayından önce BB'den tüm ana para borcumuzu ödeyip çıktığımızı açıklar.
anapara önceki dönemden faiz yemiş halde anapara olarak mı bakıyorsun yoksa tamamen orjinal meblağ olarak mı ?

onun hesaı nasıl çıkıyor emin değilim. her ocakta faiz binmiş halde yeni borç bakiyesi olarak mı yansıyor çıkman gerkeen meblağ diye

Ali Naci Küçük: "Serge Aurier, Zaha ile görüştükten sonra Galatasaray'a gelmeyi çok istedi. Futbolcu, 'Ben Galatasaray'da forma giymek istiyorum. Eğer benden memnun kalırsanız ki buna eminim. Kontrat şartlarını tekrar konuşuruz.' diyerek teklifi kabul etti."

Ali Naci Küçük: "Serge Aurier, Zaha ile görüştükten sonra Galatasaray'a gelmeyi çok istedi. Futbolcu, 'Ben Galatasaray'da forma giymek istiyorum. Eğer benden memnun kalırsanız ki buna eminim. Kontrat şartlarını tekrar konuşuruz.' diyerek teklifi kabul etti."
Kendinen emin futbolcu severim

Kesin bu yaşanmıştır

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kollara bak. Damarlı

GFVofgqXIAAU4K5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt