Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün de görüldü ki bu kadroyla ligi bitiremeyiz. Orta saha, bekler, kanatlar her yer aksıyor. Eksik bölgelere idare etmelik değil net adamlar almalıydık.

Devre arasında transfer zordur diye diye iyi uyuttular. 2 tane bonservisli adamımızı satıp 2 kiralık aldık altı aylığına. Sağ bekin ne çıkacağı belirsiz.

Ortada transfer yapmayan/yapamayan, her hafta hakkımız yenmesine rağmen savunamayan bir yönetim var. Bir takım ancak bu kadar sabote edilebilirdi. Erden Timur olmasa şampiyonluğu sattılar mı diyeceğim. Rezalet

bize torreira yerine net bir ciğersiz alınsa zaten hücum verimliliğimizde otomatikmen yükselecek.
ortalama pas yeteneği,az biraz vizyon ve bolca koşu,önsezi.

Sagbeki kaan idare eder gibi gorunuyor(sakatlanmazsa). Ancak berkan ciddi anlamda kötü ötesi. Bolgesi olmadigi icin topun gelisini hissedemiyor, kanat oyuncusu olsa bu kontrolu saglar bu herif yapamiyor baya lagda kaliyor. Cocuga da yazik.
Kaan' ın enerjisi düşük kalıyor. Belli ki sakatlık durumu kendisini kısıtlamakta. Herhangi bir mevki için ilk 11 düşünmemek doğru olur bu sezon için. Bana kalsa direkt 6 no öncelikli düşünülmeli ama kasık sakatlığıyla düzenli oynaması zor...

Sol bek Yusuf Özdemir veya Eren Elmalı olabilir mi?

Yusuf Özdemir' i geçen sezondan beri izlemeye çalışıyorum, burada da bahsetmiştim. Lakin bir kanaat oluşturabilmek için yeterince izleyemedim. Ya açık oynadı, ya takım çok kötüydü varlığını hissettiremedi vs...Eren Elmalı hem maliyetli olur, hem de dümdüz bir adam. Ne savunma, ne de hücum yönüyle ön plana çıkabildi. Yaraya kalıcı derman olabilecek görüntü vermiyor...

Ziyech nerede? Djiku elendikten 1 gün sonra maç kadrosundaydı

duboisi göndermek bir hata ise geri almamak bin hata oldu.gözümüzün önünde hazır adamı almayıp levent bilmem ne gibi ne idüğü belirsiz adamların peşinden koşuyoruz

UEFA'ya liste bildirilmesinin sonuna
2 saaat 45 dakika kaldı

duboisi göndermek bir hata ise geri almamak bin hata oldu.gözümüzün önünde hazır adamı almayıp levent bilmem ne gibi ne idüğü belirsiz adamların peşinden koşuyoruz
Bedava gönderdiğimiz, maaşını ödediğimiz topçuya 1 milyon euro istemişler geri alabilmemiz için. Hata almamak değil de geri çağırma maddesi ekletmemek olabilir.

Bedava gönderdiğimiz, maaşını ödediğimiz topçuya 1 milyon euro istemişler geri alabilmemiz için. Hata almamak değil de geri çağırma maddesi ekletmemek olabilir.
Evet geri çağırma maddesi koydurmaman hata zaten.Anadolu kulüpleriyle müzakere edilmesine karşıyım ancak takımın menfaatlerini önde tutarak yedikleri haltı temizleyeceklerdi.başka çaresi yok.her iki tarafı da yedekleyecek ve bizim oyuncumuz olan adamı geri çağıracaktık tıpkı berkan gibi

Senaya için açtım maçı belki yaz transfer dönemi için girişim olur

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt