Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan' ın enerjisi düşük kalıyor. Belli ki sakatlık durumu kendisini kısıtlamakta. Herhangi bir mevki için ilk 11 düşünmemek doğru olur bu sezon için. Bana kalsa direkt 6 no öncelikli düşünülmeli ama kasık sakatlığıyla düzenli oynaması zor...
Abi oyun gorusu muthis herifin, birde kullanamiyoruz cizgidr kendini bir unutturuyor ki hayran kalirsin topu o ters tarafa hizli atacak oyuncu yada taktik lazim hizli orta ile cok gol katkisi aliriz. Öne dogru ve yana dogru 35 metre rahat bosluk var. Bunu goren bir taktik idman yada oyuncu olur, cok karambole kaliyoruz topu kisa alanda ters kanada atmak gerekiyor.
Akturkoglunun aldigi riskli bombeli paslar var ya bunu orta sahada biri yapmali. Abdulkerim donunce belki o yapabilir

Lütfen 10 numara alın. Çok mertense bağlı bir takımız. O da her maç iyi oynayamıyor yaşından dolayı

Takım gayet iyi boş yapmayın.

Sol bek ve orta saha da gelirse nicelik/nitelik eksiği de kapanır.

Icardi bu kadar leşken ve yokken kaybımız yok neredeyse karşı taraf 2 topçusu eksik olunca götü başı ayrı oynuyor.
Aslında sezon başında uçan kaçan taraftar görüşünden biraz daha temkinli hale gelmemiz benim hoşuma gidiyor
Takımın kısıtlı olduğu mevkiler var, evet.
Ancak işin tuhaf yani Okan hoca böyle durumlarda, kısıtlı kadroyla daha çok hırs yapıyor ve kadroyu daha iyi yönetiyor bence.

Aslında sezon başında uçan kaçan taraftar görüşünden biraz daha temkinli hale gelmemiz benim hoşuma gidiyor
Takımın kısıtlı olduğu mevkiler var, evet.
Ancak işin tuhaf yani Okan hoca böyle durumlarda, kısıtlı kadroyla daha çok hırs yapıyor ve kadroyu daha iyi yönetiyor bence.
Bugün benim de aklıma o geldi, full takımken daha az atraksiyon deniyor, böyleyken takıma daha hakim.

Burası Türkiye ligi yav çoğu yarısıyla oynuyor işte, Avrupa hedefi yoksa takım olabilen kazanır.

Kendine yazik ediyor ndombele radar gibi etrafi suzuyor ama bacaklari kaldiramiyor.

6 aydır sol bek, orta saha bekliyorduk. Transferin son 1 haftası hâlâ sol bek, orta saha bekliyoruz. Gelir inşallah ne diyeyim.

Devre arasında kimse iyi oyuncusunu bırakmaz diyorsunuz. Alan aldı, satan sattı
transfer kapandı. Iskartanın da ıskartası kaldı elde. Şu dakikadan sonra gelecek adamdan ne bekliyorsunuz ki? Levent Mercan falan kovalıyorlar.

Yalnız Berkan hamlesinin ne kadar yerinde olduğunu gördük Okan hocayla tüm yerli oyuncular çalışmak ister gerçekten futbol oynamayı düşünen sahada her şeyini verecek kime dokunsa inanılmaz yükseliyor.

Abdülkerim, Kaan, Berkan, Barış, Kerem umuyorum ki sıradaki futbolcu Halil olsun inanılmaz değerli bir parça olur onda da ışık oluşmaya başladı.

Avrupa listesine yazılacak isimler: Berkan, Aurier ve Vinicius bu artık belli.

Kalan sürede bir sol bek bir ofansif orta sahaya Okan Buruk bu takımı fener maçına şampiyon çıkarır.

Kendine yazik ediyor ndombele radar gibi etrafi suzuyor ama bacaklari kaldiramiyor.
yani tor dayı ndombele normalde çok iyi çalışacak ortasaha olması lazım (dayıyı önlerine koyuyorum ama 8 e değil)

şunu net oynar şekilde bir izlesek çok fena işler olacak. beklerden pas trafiği için destekte lazım tabi.

ama genede ndombele bonservisi alınmaz - öyle bir para bütçesi oluşmaz diye düşünüyorum - 9una kadar pas trafiği yöneten bir ortasaha takviyesi olursa ligi her pisliğe rağmen alırız gene.

dayı her ne kadar otasaha olarak ligde yerli statüsünde tepe isim olarak aklıma gelsede ofansif olarak olması gerektiğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt