Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ilk defa izledim senayayi genel performans olarak tabii psg maçı ölçü değil fakat ayağı -10 filan

F5 yapan sarkuterici kurbiş var mıydı 👀😍
kick2.gif

Da abi 1 yıl boşta geçen sezonun ardından toplasan 90 dakika forma giymemistir kim neden alsın?
Denemek için almışlar işte. Maaşının bir kısmını da Fener öder. Ellerinde hiç yoktan sakatlanmadan önce potansiyeli yüksek bir oyuncu olacak oyuncu iyi dönmüşse ve çok iyi oynarsa alırlar yoksa verirler geri. Kaybedecekleri bir şey yok.

onu biliyorum yav - resmen eklediğimizin açıklanmasını bekliyorum :D
Eklemişizdir reis
Maç günü hele ki maç önü alelacele transfer açıkladığımız pek görülmüş şey değil
Kazaya kurban gitmeyelim diye erken bildirdiler zaten

Denemek için almışlar işte. Maaşının bir kısmını da Fener öder. Ellerinde hiç yoktan sakatlanmadan önce potansiyeli yüksek bir oyuncu olacak oyuncu iyi dönmüşse ve çok iyi oynarsa alırlar yoksa verirler geri. Kaybedecekleri bir şey yok.
Sana diyim tüm maaşı fener oduyordur, yabancı boşaltmak zorundalar çünkü

Gedson dışında hepsi yaz hamlesi ama, Gedson zaten 4 ay geldi gitti, bu tarz hamleler varsa kovalanabilirdi tabii ama var mı emin değilim. Bir de çoğu kiralık hamleler, öylesi de sonunda üzüyor insanı.

Çapraz koparan Enes 20 kağıt opsiyonla gitti, Bakambu’yu biz 5+5e verdik. Boey desen 20 zor ödenen ligde 30 ödenerek gitti. Gerçekleşen transferlerin çoğu bence ederinden fazlaydı.

Kötü bir transfer dönemi olduğu konusunda hem fikirim ama iyisi de zordu açıkçası.
Peki üstat çok farklı şeyler söylemiyoruz aslında. Sen de kötü bir dönem diyorsun. Asıl endişe veren şey yaz transfer dönemi kötüydü, devre arası daha kötü oldu. Önümüzdeki yazdan ümitli değilim ivme sürekli aşağı doğru gidiyor çünkü. Potansiyelli adamları gönderip yerine birilerini koyamazsak sıkıntı yaşarız. Bu yüzden sert bir şekilde eleştiriyorum.

Sol bek muhakkak turk olmalı fakat vasat olan tek Türk sol bek de ridvan onu da vermiyorlar.Kasimpasali olan çocuk da zaten 0 tempo o yüzden stoper oynuyor bayadir sanırım.Hoca Kazımi neden sildi anlamıyorum geçen sene son haftalarda kötü oynadığı tek maç ankaragucu maçıydı onun dışında hep iyi oynadı.En mantıklısı berkay denilen çocuğu denemek diyeceğim ama onun da profesyonel maçı yok herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt