Aziz Kaan
10 Numara!
Yılık 6 7 milyon isterler maaş imzasıyla 10 u bulur Isco Asensio tarz profiller ha bana sorarsanız yazın yine böyle bir transfer var ama sol bek yine kara kara düşünürüz.Uzatmislar zaten yilbasinda.
Yılık 6 7 milyon isterler maaş imzasıyla 10 u bulur Isco Asensio tarz profiller ha bana sorarsanız yazın yine böyle bir transfer var ama sol bek yine kara kara düşünürüz.Uzatmislar zaten yilbasinda.
onu biliyorum yav - resmen eklediğimizin açıklanmasını bekliyorumListe belli zaten hoca acikladi.
Bakambu, Boey ve Angelino yerine Berkan, Vinicius ve Aurier eklendi.
F5 yapan sarkuterici kurbiş var mıydıonu biliyorum yav - resmen eklediğimizin açıklanmasını bekliyorum![]()
F5 yapan sarkuterici kurbiş var mıydı![]()
Denemek için almışlar işte. Maaşının bir kısmını da Fener öder. Ellerinde hiç yoktan sakatlanmadan önce potansiyeli yüksek bir oyuncu olacak oyuncu iyi dönmüşse ve çok iyi oynarsa alırlar yoksa verirler geri. Kaybedecekleri bir şey yok.Da abi 1 yıl boşta geçen sezonun ardından toplasan 90 dakika forma giymemistir kim neden alsın?
Eklemişizdir reisonu biliyorum yav - resmen eklediğimizin açıklanmasını bekliyorum![]()
Sana diyim tüm maaşı fener oduyordur, yabancı boşaltmak zorundalar çünküDenemek için almışlar işte. Maaşının bir kısmını da Fener öder. Ellerinde hiç yoktan sakatlanmadan önce potansiyeli yüksek bir oyuncu olacak oyuncu iyi dönmüşse ve çok iyi oynarsa alırlar yoksa verirler geri. Kaybedecekleri bir şey yok.
Peki üstat çok farklı şeyler söylemiyoruz aslında. Sen de kötü bir dönem diyorsun. Asıl endişe veren şey yaz transfer dönemi kötüydü, devre arası daha kötü oldu. Önümüzdeki yazdan ümitli değilim ivme sürekli aşağı doğru gidiyor çünkü. Potansiyelli adamları gönderip yerine birilerini koyamazsak sıkıntı yaşarız. Bu yüzden sert bir şekilde eleştiriyorum.Gedson dışında hepsi yaz hamlesi ama, Gedson zaten 4 ay geldi gitti, bu tarz hamleler varsa kovalanabilirdi tabii ama var mı emin değilim. Bir de çoğu kiralık hamleler, öylesi de sonunda üzüyor insanı.
Çapraz koparan Enes 20 kağıt opsiyonla gitti, Bakambu’yu biz 5+5e verdik. Boey desen 20 zor ödenen ligde 30 ödenerek gitti. Gerçekleşen transferlerin çoğu bence ederinden fazlaydı.
Kötü bir transfer dönemi olduğu konusunda hem fikirim ama iyisi de zordu açıkçası.
Neyse 10 sene sonra ki orta sahamız hazır
Neyse 10 sene sonra ki orta sahamız hazır
Edebali bey bi ara burada yzan edebali bey mi? Golde bence de ofsayt yoktu yediler golü
Hocam şu kaplumbağı paylasma ya artık. Like atmak yoruldum asdfjglfldjllkl
Hocam şu kaplumbağı paylasma ya artık. Like atmak yoruldum asdfjglfldjllkl