- 17 Eylül 2018
- 20.395
- 23.321
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer taraftari olduğum için 1 aylık görevim sona ermiştir şampiyonluk yolunda başarılar yazın görüşürüz
1 hafta daha misafir edeceğiz Herr.Doppelt OscarTransfer taraftari olduğum için 1 aylık görevim sona ermiştir şampiyonluk yolunda başarılar yazın görüşürüz
Üstat bilmiyorum kim neyi aldı. O kadar süre transfer tahtası açık kaldı. İlla ki birileri aldı sattı oyuncu. Maliyet olayında haklısın kimse iyi oyuncusunu ucuza bırakmıyor. Bizde para harcamak istemiyoruz. Sezon sonuna kadar idare etmek için bula bula Auirer’i mi bulduk? Ne zaman geleceği belli değil, sakat mı değil mi belli değil. Transferi son güne bırakmışlar menajerlerin önerdikleri içinden en ucuz olanları seçiyorlar muhtemelen. Takımda aylardır eksik mevkiler belli ama oralara hâlâ kimse gelmedi. Yazdan beri yanlış işler yapılıyor.
Diyeceksin ki kimi alalım? Bunu bilsem ben yönetici yada scout olurdum zaten. Herkes işini yapsıtr
Verilen bir para yok. 6 milyon opsiyon isteğe bağlı beğenirlerse alacaklar. Lincoln geçen seneki Fener'de benim en beğendiğim adamdı şahsen.Burnuma kötü kokular geliyor, caprazi koparan ve 1 yıldır neredeyse ortada yok. 2 3 maçta şans bulmuş bir futbolcuya bu para, fıkra bu kadar.
Da abi 1 yıl boşta geçen sezonun ardından toplasan 90 dakika forma giymemistir kim neden alsın?Verilen bir para yok. 6 milyon opsiyon isteğe bağlı beğenirlerse alacaklar. Lincoln geçen seneki Fener'de benim en beğendiğim adamdı şahsen.
Premier ligten aldığımız topçulardan genelde verim alamıyoruz istanbul trafiginde 500 bin km yapmış taksiler gibi çok bitkin geliyorlar çünkü orda yapılan maçlar ve antrenmanlar çok tempolu ve yıpratıcı. bence verim aldığımız ülkeden oyuncu almak daha doğru başta italya olmak üzere ama yine gittik 2 adam aldık pL'den ki plansız ve almak için alındı tamamen menajer önerisi oyuncularHissiyatım fırsat orta saha Premier ligden olur. Onlar daha rahat yolluyor. bjk, ts falan da o şekilde bir şeyler bekliyor sanki.
@Melikşah Aydoğan Romanomm
Bir iki duyum ver senin kulağın deliktir, bir çok transferi bildin Parades, Emana, Forlan![]()
Fırsat 10 kim olur yada olur mu sence
2.5 senelik sözleşmesi var Nelsson'un ama uzatmaz. Sacha Boey gibi o da büyük liglerden birine gitmek istiyor kariyerini bir üst noktaya taşımak için. Boey'in milli takıma alınmaması gibi Nelsson'un da ilk 11'e girememe durumu var. Christiansen'den bence çok daha iyi durumda form olarak şuan ama TR'de oynadığı için 11'e koymuyorlar adamı.Bireysel hata olmadigi surece masallahi var muthis bir sekilde ceza sahasi icinde alan savunmasini acayip yapiyoruz ya.
Biz bu nelssonu arariz, dominant bir takimda da oynar valla. Sozlesmesini uzatalim kalsin seneye de 3-5-2 sistemi ile takim kuralim.