Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trio'da herkesin hemfikir olduğu konular:
- Van Drongelen'in 3 tane %100 sarı kartı var. Üçüncüsünde ek olarak pozisyon öncesi Torreira'ya yapılan faul de sarıya yakın.
- Icardi'nin pozisyon %100 penaltı ve VAR uyarmalıydı, hakemin görüş açısı kapalı.
- Torreira sarı kart görmeliydi.
- Son top değdi mi değmedi mi emin değiller. Benim fikrim gösterdikleri açıda bile top net şekilde kırılıyor yön değiştiriyor nasıl penaltı diyemediler şaşkınlıkla izledim.

yani sol bek kesin lazım çünkü geçiş bile yapamıyoruz kaan ve berkan dikine oynayamıyorlar kaan biraz yapsa da berkan hiç duvar görevi göremiyor kanat için o yüzden bugün Zaha girene kadar hiç geçiş yapamadık.Sol beke kesin biri lazım (Mercan olmamak kaydıyla) ayrıca ya gidip Ziyech'e güvenip 10 oynatıcaz yada adam alacağız oraya çünkü Mertens dk 30 sonrası yok hatta nefesi o kadar bitiyor ki top bile kontrol edemiyor , çabasını tabii takdir edelim ama olmuyor yani vucüt gitmiyor.O yüzden oraya bir karar almak lazım ha eğer Ziyech devam edecekse 8 numara alalım çünkü hoca o kadar adam var diyor fakat madem öyle Ndombele ve Eyüp'e max 10 dk süre verebiliyorsun demek ki güvenmiyorsun bu adamlara , en azından düzgün biri gelirse Demirbay bu sefer 30 dk vs oynayabilir daha güvenilir.

Ü
Üstat bilmiyorum kim neyi aldı. O kadar süre transfer tahtası açık kaldı. İlla ki birileri aldı sattı oyuncu. Maliyet olayında haklısın kimse iyi oyuncusunu ucuza bırakmıyor. Bizde para harcamak istemiyoruz. Sezon sonuna kadar idare etmek için bula bula Auirer’i mi bulduk? Ne zaman geleceği belli değil, sakat mı değil mi belli değil. Transferi son güne bırakmışlar menajerlerin önerdikleri içinden en ucuz olanları seçiyorlar muhtemelen. Takımda aylardır eksik mevkiler belli ama oralara hâlâ kimse gelmedi. Yazdan beri yanlış işler yapılıyor.
Diyeceksin ki kimi alalım? Bunu bilsem ben yönetici yada scout olurdum zaten. Herkes işini yapsıtr

Transfer yapılmaması vs geç kalınması ayrı mevzu ama ihtiyaç duyulan profilde oyuncuları alamayacağımız en baştan belliydi.

Bugün Rennes’in 3. sağ beki bize gelmek istemiyor Burnley’i tercih ediyor. Nelsson, Boey gibi adamlar şanstı o dönem için, şu an Nelsson’u satsan mesela o dönemki Nelsson gibi adamı 7ye alamazsın.

8-10 milyon euro bonservisleri gözden çıkarırsak topçu buluruz ama o da istediğimiz seviyede olur mu yine tartışılır.

Yaza 10 numara hariç 25 üstü.almayalım. Zanilo da geldiğinde hemen gitmesin abi bir kendini ispatla öyle git piyasanı yap

Burnuma kötü kokular geliyor, caprazi koparan ve 1 yıldır neredeyse ortada yok. 2 3 maçta şans bulmuş bir futbolcuya bu para, fıkra bu kadar.
Verilen bir para yok. 6 milyon opsiyon isteğe bağlı beğenirlerse alacaklar. Lincoln geçen seneki Fener'de benim en beğendiğim adamdı şahsen.

gerci rakip psg ondan da olabilir ama senaya fena eziliyor

Hissiyatım fırsat orta saha Premier ligden olur. Onlar daha rahat yolluyor. bjk, ts falan da o şekilde bir şeyler bekliyor sanki.
Premier ligten aldığımız topçulardan genelde verim alamıyoruz istanbul trafiginde 500 bin km yapmış taksiler gibi çok bitkin geliyorlar çünkü orda yapılan maçlar ve antrenmanlar çok tempolu ve yıpratıcı. bence verim aldığımız ülkeden oyuncu almak daha doğru başta italya olmak üzere ama yine gittik 2 adam aldık pL'den ki plansız ve almak için alındı tamamen menajer önerisi oyuncular

@Melikşah Aydoğan Romanomm 😍
Bir iki duyum ver senin kulağın deliktir, bir çok transferi bildin Parades, Emana, Forlan 🙏😍
1706908516169.webp

Bu 6 pastan ayağa başlamayı kim icat etti abi. Lecce senin etin ne budun ne sen bile bunu yapıyorsun. Futbolun içine sıçtılar iyice

Bireysel hata olmadigi surece masallahi var muthis bir sekilde ceza sahasi icinde alan savunmasini acayip yapiyoruz ya.

Biz bu nelssonu arariz, dominant bir takimda da oynar valla. Sozlesmesini uzatalim kalsin seneye de 3-5-2 sistemi ile takim kuralim.
2.5 senelik sözleşmesi var Nelsson'un ama uzatmaz. Sacha Boey gibi o da büyük liglerden birine gitmek istiyor kariyerini bir üst noktaya taşımak için. Boey'in milli takıma alınmaması gibi Nelsson'un da ilk 11'e girememe durumu var. Christiansen'den bence çok daha iyi durumda form olarak şuan ama TR'de oynadığı için 11'e koymuyorlar adamı.

Orta saha hattına mutlaka bir takviye yapılmalı...

''Yok fırsat kovaladık olmadıydı; yok FFP; yok kayadan uçup kan sıçtıydım vs'' hiçbir bahanesi yok artık bu işin...

Sacha' nın gitmesiyle takım savunmamız ciddi güç kaybına uğradığı ve yerini başka hiç kimse dolduramayacağı için oyun anlayışının revize edilmesi gerekiyor; önde baskıyı biraz geriden başlatmak gibi mesela. Hoca da buna yönelik çalışmalara başlamış görünüyor; cin gibi maşaallah. Son iki maçta Mertens' i 9,5/10 dan çok 8 gibi kullanmaya başladığını memnuniyetle görüyorum...

Alınacak oyuncu, güncel 11 de Demirbay ve Mertens' in işlevlerini eşit derecede yerine getirebilecek özelliklere sahip, onlardan daha iyi, tempolu biri olmalı (8-8,5). Torreira' yı Kaan ve Berkan yedekler. Bu takım Sacha' yı da kaybetmekle, orijinal bir 10 numarayı kaldırma yeterliliğini kaybetmiş oldu artık diye düşünüyorum. Beklentileri karşılayabilecek ve bizim alabileceğimiz 10 numara seçenekleri de çok çok nadir zaten...Ha bir de alınacak orta saha oyuncusu uzun vadeli performans verebilecek biri olmalı; bu sezon idare etmelik hamle fazlasıyla yapılmış durumda, boku çıkmasın yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt