Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fiorentiana'yı teklif bile yaptırmadan kapıdan kovmamız lazım saniyesinde neyle alacaklarmış acaba kulüpten hisse filan mı verecekler
Fiorentina yakın zamanda güzel paralandı ama bize çok vermezler

Takaslı falan bir teklif yaparlar Ikone/Barak falan katarak

Verecekleri max. para 12+3 falan olur

Kimse farkında değil ama en önemli oyuncumuzu ( oyun gücü ) açısından kaybettik. 30m a satmamak delilikti o yüzden neden satılıyor demedik hiçbirimiz.

Ama göz göre yerine adam almadık. Aurier falan gecin adam Allah bilir ne zaman gelicek.

Sol bek yok takımda , sol bek. Devşirme oyuncu ile oynuyoruz. Koskoca transfer dönemi geçti sol bek almadık.

Orta saha 2 senedir eksik , sürekli kontra yiyoruz ,sürekli orta saha ustunlugumuzu kaybediyoruz maç icinde , 500 tane top kaybediyoruz. Transfer doneminde bu bölgeye fırsat falan kovaliyoruz.

Dönelim saha içine , takımda ensesine vur ekmeğini al bir hocamız var. Adamcağızin feleği şaştı , kimi nereye koysam da 11 tamamlasam diye.

Adam yaz boyu rashica rashica dedi almadılar ya da alamadılar , çıkıp 1 laf demedi camiayı bolmiyim diye , 3 aydır solbek diyor alamadılar.Yine ses etmiyor.

Kusura bakma Okan hocam sende biraz talepkar olmalisin. Sonra ilk puan kaybında taraftar ilk seni suçlar.

Neyse çok uzattım, şampiyonluk aslanın ağzında bu sezon ve bizim yonetim bunu bile bile refleks veremedi. Anlamadım ki ,Allah'tan şampiyonluk sözü falan mı aldık da bu kadar rahat yönetim ?

Berkanla kerem demirbayla kaanla bir yere kadar gideriz. Üst üste 2 maçta puan kaybı olunca yangına cevirmenin hiç bir yararı olmaz ki atı alan uskudari gecmistir.

O yüzden yangın yapılacaksa, talepkar olunacaksa bu transfer dönemi bitmeden olunmalı. Bu sene sikecileri son darbeyi vurmak şart. Çok bişey istemiyoruz, 1 sol bek 1 orta saha.

Yahu aklima geldikçe deliriyorum sol bek alamadık , şaka gibi ya. Lan 3 aydır belli sol bek sıkıntısı. 3 ayy. Yazın param yok diyordun e paran da var işte abicim.. Nasıl yetişmez abi Avrupa listesine. Götü.boklu levent mercanin peşinde dolaşıyoruz bir de hurma itine lütfen deyip rica ediyoruz.Ridvan beyimiz oynama garantisi istiyormuş da ikna edememismisiz. Allah aşkına dalga mı geçiyorlar ?

Hele Sacha da satılmışken geçirilen şu transfer dönemi büyük hayal kırıklığı cidden ki satışların olabileceğini ve ancak o durumda transferler yapılacağını da açık-örtülü söyleyegeldiler üstelik. Takımın en dinamik oyuncusunu umulandan da yüksek fiyata sattın madem, hani icraat?..Ara transferde fiyatlar çok uçuk gibi bahaneler kabul edilemez; bir bize mi pahalı piyasa?..Takımın solbek ve ofansif orta saha ihtiyacı vardı, halen de var. Yıldız ve fırsat sözcüklerinden tiksinti geldi artık. Sizden ille yıldız isteyen, bütün parayı sağa sola saçın diyen mi var?..

Aylardır konuşulan solbek mevki için Rıdvan' dan başka bir araştırma veya girişim yapılmamış demek ki. Levent de Rıdvan olmayınca son anda düşünülmüş anlaşılan. Ben yerli bir solbek alınsa bile bir de yabancı alınacağını umuyordum, Kazımcan' dan hayır yok; hatta Kevin Rodrigues' i o yüzden söylemiştim, bütçe yoksa diye; hayranı olduğumdan filan değil. Hale bak...

Takımda Mertens' in rolünü üstlenebilecek başka oyuncu yokken bir 8,5-10 numara alınmaması da gafletten başka bir şey değil. Allahtan adam form tuttu, hatta maçın gidişatına göre enerjik bir 8 gibi oynamaya bile başladı ama 37 yaşındaki adam ne kadar sürdürebilir bunu? Ha, Kerem de oynuyor orda diye güveniyorsanız, denecek laf kalmıyor...

Neyse; boşuna kafa yoruyoruz. Forumdaki aktivite seviyesini biraz düşürmek daha iyi olacak galiba. Düşünüp yazdıkça daha karamsar oluyor insan. Her şey olacağına varır; hayırlısı olsun inşaallah...

Okan hocam da galip gelince maç sonu gazetecilere espri falan yapıyor , Berkanla idare ederiz ya falan diyor.

Hocam işler iyi gitmeyince hakeme saha içinde gayet laf söyleyebiliyorsun , isteyince hakkını savunuyorsun , bı zahmet sende çık artık 2 laf ediver yönetime , kaç aydır eksik takımla mücadele ediyorum de , rakip takımın hocası kimi isterse alınıyor de , hem en iyi oyuncumuzu satıyorsunuz hem de yerini doldurmuyorsunuz de.

Fatih hoca yeri gelince gayette laf sokuyordu , hiç diyemese " gelişerek değişemiyorssk değişerek gelişicez" falan diyordu. Biz seni savunuruz Okan hocam ,sen konuş , taraftar takımın durumunu gayet iyi görüyor , her maç şapkadan tavşan çıkaramazsin.

Eminim ki bazıları " yangın yapmayın, lideriz , Okan hoca kendi içimizden çözer " vs diyecektir ama henüz elimizde fırsat varken ne kadar yangın yapabiliyorsak yapmalıyız bence. Hoş zaten sosyal medyada yangın yapsan ne olur orası ayrı konu da en azından farkındalık yaratmak şart.

2 maç takilsan bir daha yakalayamayiz arkadaşlar. Surda 1 hafta kalmış eksik tamamlamak için fırsatımız 1 hafta. Ha yönetim gider iyi bı solbek orta saha alır , amenna. Özur dileriz bı bildikleri varmos deriz destekleriz ama Rıdvan levent mercan aurier falan pek bildikleri var gibi durmuyor.

Neyse gerildim gece gece ama özet olarak fırsat varken eksikler giderilmeli , sonra ah vah ederiz ama atı alan uskudari geçmiş olur.

Eriksen yarım dönem kiralık manyak olurdu. Euro 24'e oynayarak gitmek istiyor olabilir o durumda bir fırsat doğabilir cidden. Yine de Man Utd parasını verip yedekte tutmayı tercih eder herhalde. Gelse hem Torreira'nın yanında hem de Mertens'in yerine faydalanma fırsatımız olurdu

Okan Buruk, yonetime laf ederse basina malzeme verecegini biliyor. Kapali kapilar ardinda ne gerekiyorsa soyluyordur.

Aurier transferi bende transfer konusunda büyük hayal kırıklığı yarattı. Boey'in satılacağı belliyken 32 yaşında bitmeye yakın topçu almak sezon başındandaki transfer hatalarından ders alınmadını gösterdi. Brezilya,Portekiz,İskandinav ülkelerinden 20-25 yaş arası random bek bile mutlu ederdi. Klüp transfer konusunda menajerlerin elinde çok net belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt