Kimse farkında değil ama en önemli oyuncumuzu ( oyun gücü ) açısından kaybettik. 30m a satmamak delilikti o yüzden neden satılıyor demedik hiçbirimiz.
Ama göz göre yerine adam almadık. Aurier falan gecin adam Allah bilir ne zaman gelicek.
Sol bek yok takımda , sol bek. Devşirme oyuncu ile oynuyoruz. Koskoca transfer dönemi geçti sol bek almadık.
Orta saha 2 senedir eksik , sürekli kontra yiyoruz ,sürekli orta saha ustunlugumuzu kaybediyoruz maç icinde , 500 tane top kaybediyoruz. Transfer doneminde bu bölgeye fırsat falan kovaliyoruz.
Dönelim saha içine , takımda ensesine vur ekmeğini al bir hocamız var. Adamcağızin feleği şaştı , kimi nereye koysam da 11 tamamlasam diye.
Adam yaz boyu rashica rashica dedi almadılar ya da alamadılar , çıkıp 1 laf demedi camiayı bolmiyim diye , 3 aydır solbek diyor alamadılar.Yine ses etmiyor.
Kusura bakma Okan hocam sende biraz talepkar olmalisin. Sonra ilk puan kaybında taraftar ilk seni suçlar.
Neyse çok uzattım, şampiyonluk aslanın ağzında bu sezon ve bizim yonetim bunu bile bile refleks veremedi. Anlamadım ki ,Allah'tan şampiyonluk sözü falan mı aldık da bu kadar rahat yönetim ?
Berkanla kerem demirbayla kaanla bir yere kadar gideriz. Üst üste 2 maçta puan kaybı olunca yangına cevirmenin hiç bir yararı olmaz ki atı alan uskudari gecmistir.
O yüzden yangın yapılacaksa, talepkar olunacaksa bu transfer dönemi bitmeden olunmalı. Bu sene sikecileri son darbeyi vurmak şart. Çok bişey istemiyoruz, 1 sol bek 1 orta saha.