Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetimin savunulanacak tarafı kalmamıştır transfer konusunda. Hiç çalışmamışlar. Şu takıma hemen katılmayacak adamı şu günde getirmek bile bir çaresizliğin özeti.
Ulan zurna sol bek ve orta saha konusunda deseniz anlarım kalkıp sağ bek üzerinden eleştiriyorsunuz scout ekibinin elinde oyuncu yokmuş transfer duyurulmadan adam alınsaydı falan saçma sapan

Scout ekibi oyuncu bulamadı yönetim de alamadı öyle mi yani ? Arkadaşlar maşallahınız var hemen yönetime dahil olun saniyesinde transfer bitiriyorsunuz
Yönetime dahil olmama gerek yok ki Auirer'i yıllık 3 milyon maaş vererek oturduğum yerden getirirdim zaten. Yönetimdekilerin meziyeti ne?

Geliyor da ne bka yariyor lan?. Göndermeyin sakin. Derhal kapatin transferi

Sami Yen Haber denilen utanmaz herif nerede acaba?

Scout ekibiyle iş yapmayan 1 yönetim var, kabul etsek de etmesek de gerçek bu seskom.

menajer kucağında hopluyoruz

Adam yaz dönemine bakar biraz akıllanır, boey transferine bakar biraz akıllanır ama yok.

Bu yönetim hazır genç oyuncu (fırsat transferi) olursa ancak öyle oyuncu alır.

Aksi durumda yabancı kadayıfları doldurmaya devam
Yazin menajerler Assiggon'u teklif etmisler ama scout ekibi olumsuz demis.

Assignon'a bok attık diye mi almaktan vazgeçilip Auirer alındı adminim?

Ayrıca Assignon'a kimse bir şey demedi opsiyonsuz olmasını eleştirdi herkes. Bence yazdığınız çok alakasız.
Taraftar tepkisiyle bir şeyden vazgeçilmez bu ülkede. İstenmeyen adam yerine gelen adam kıyası benimki.

Tabii ki opsiyonsuz olacak, herkes genç gelsin diyor o gençlerin de az parlayanı böyle 10 m eurodan başlıyor ve tutmama ihtimaller daha yüksek.

Transfer yapmanın basit bir şey olmadığının iyi bir örneği oldu, bu ülkeye anca kariyer hedeflerini büyük ölçüde gerçekleştirmiş, son döneminde rahat takılmak isteyen adamlar gelir, buna Icardi de dahil.

Hızla yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışıyorlar işte. Aurier de yarım sezon oynasın sonra gitsin transferi

Yönetime dahil olmama gerek yok ki Auirer'i yıllık 3 milyon maaş vererek oturduğum yerden getirirdim zaten. Yönetimdekilerin meziyeti ne?

Maliyet konusunu bilmiyorum az biraz bakarsan Aurier transferini eleştirdim siz nereye saldıracağınızı şaşırıyorsunuz böyle eleştiri olmaz. Yönetim hata yapar yapılan her hatalı transferi scout ekibine bağlamak komedi Boey'i getirdi adamlar sattın 30 milyona iş bilmiyorlar demek biraz komik değil mi ?

Arap birini de alırlar şimdi. Hurma’ya 5 milyon vererek eren elmalı seviyesindeki levent mercan’ı da alırlar.

Serge Aurier için kulübüne herhangi bir ücret ödenmeyecek.

Anlaşma 4 aylık olacak.

Kendisine 800 bin Euroluk ücret ödenecek

Bankalar Birliği: Sevgili kulüplerimiz Double Xp haftasına girmiş bulunmaktayız. Ne kadar yatirirsaniz x2 sayacagiz.

Dursun Özbek: kim varsa satın bu fırsat kaçmaz
hiç bir baskıda yok bence he - sırf dönemi içinde , son toplantıda da Müjdem var diyerek bunu işaret edip hallolması için adamların 10 yıllık hasretine katlanacağız havası yaratılması takımıda etkiler taraftar vesilesiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt