Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assisgnon’un bedellerinden dolayı çok sıcak değildim. Ve sene sonu Dubois dönecek elimizde sözleşmeli 2 yabancı sağbekle uğraşmak da istemiyordum. O yüzden yatmasına çok üzülmedim. Aurier için 6 ay olması güzel de en son izleyen var mı ne performans vericek ve fikstür yoğun hatırladığım kadarıyla sakatlık problemi de var. Her dönem bir kere düşüyoruz şu cendereye

Taraftar tepkisiyle bir şeyden vazgeçilmez bu ülkede. İstenmeyen adam yerine gelen adam kıyası benimki.

Tabii ki opsiyonsuz olacak, herkes genç gelsin diyor o gençlerin de az parlayanı böyle 10 m eurodan başlıyor ve tutmama ihtimaller daha yüksek.

Transfer yapmanın basit bir şey olmadığının iyi bir örneği oldu, bu ülkeye anca kariyer hedeflerini büyük ölçüde gerçekleştirmiş, son döneminde rahat takılmak isteyen adamlar gelir, buna Icardi de dahil.
Avrupa'nın işine yarayan oyuncunun Türkiye'de işi yok, bu gerçek değişmez,
Boeyinde Avrupa'ya gideceği 4 aydır belliydi, müthiş tarama sonucu Aurieri bulabilmişler, herkesin isyanı buna

Bakambu satıldıysa forvette artık Halil Dervişoğlu oynar.

bende işin şurasındayım

4 aylığına - ki 3 olacak afrika kupası dönecek edecek takıma dahil olacak topbaşı yapacak - 4 aylığına adam kendinden ne verecek ki sana
afrika kupası 11’inde bitiyor ya djiku bitti geldi fenerde maça çıktı

4 aylık kiralık sözleşme sonrası için Aurier ile şartlı opsiyonlu uzatma olur memnun kalınırsa.

Sözleşmesi bitene kadar 800.000 Euro'sunu biz öderiz, kalanı Burnley.

Sene sonu 1.500.000 Euro gibi bir şey teklif edilir kabul ederse ve memnun kalırsak.

bende işin şurasındayım

4 aylığına - ki 3 olacak afrika kupası dönecek edecek takıma dahil olacak topbaşı yapacak - 4 aylığına adam kendinden ne verecek ki sana
Vermesin yav. Zaten kaanin oynayacagi belli orda. Ben kazigin buyugunu yemeyelim derdindeyim. Son gune birakanlardan nasil bir transfer bekliyordun ki?

Anlaşma buysa gayet iyi. Ama resmi açıklama gelmeden öfleyen püfleyen tipler baydı.

Fabrizio'ya da güven olmaz. Ona kalsa 15'e gidiyordu Boey. Bir de 15 olduğunu imalarcasına tweet atmıştı sonunda 30+5'e gitti. Stellara fazla güvendi.

KAP en güvenilir yer.

Sabahtan beri çıldırıyorum ama eğer Kutlu Akpınar'ın dediği gibiyse anlaşma gayet güzel tebrik ederim yönetimi. Ama eğer bonservisiyle alındıysa çok yanlış hamle olur eleştiririm. Buradaki sıkıntı her zamanki gibi "iletişim becerisi " maalesef...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bankalar Birliği için para biriktiriyoruz.

Bravo Dursun Başkan.

Yani umarım biriken bir para vardır. Sevr anlaşması gibi kulübün gelirinin %50 gidiyor. Dursun Özbek'i bu konuda eleştirmem hatta kafayı buna takmasini doğru buluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt