Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani umarım biriken bir para vardır. Sevr anlaşması gibi kulübün gelirinin %50 gidiyor. Dursun Özbek'i bu konuda eleştirmem hatta kafayı buna takmasini doğru buluyorum.
benimde gıcık olduğum taraf - hadi biz bu işi ciddiye alıyoruz,ki alınmalı ,çıkılması yolundaki her ufak ya da büyük adım çok doğru.

e bu fenerde niye bu stres yok ? nasıl Ardayi 20 ye saattılar 15 e cengiz geldi derken arada BB %50sine çökmüyor mu stresi yaratılmıyor.

ben bu kısmını anlamakta güçlük çekmekteyim.

Avrupa'nın işine yarayan oyuncunun Türkiye'de işi yok, bu gerçek değişmez,
Boeyinde Avrupa'ya gideceği 4 aydır belliydi, müthiş tarama sonucu Aurieri bulabilmişler, herkesin isyanı buna
Olur mu yav, düne kadar satmıyorduk Boey’i, son günlerde aldılar ve bence çok iyi bonservis ödediler, 20 verseler belki vermezdik.

Sol bek neyse de sağ bek için çok bir şey demem, Assignon’a 4 ay okeydim ben hücumu da iyidi çocuğun.

Onun dışında devre arası transferinden baştan beri beklentim yoktu Kopenhag maçından sonra.

Yönetim seçime hazırlanıyor gibi geliyor mümkün oldukça para harcamama ve gönderilecek varsa gönderme. Mali tablo olarak bakın ne kadar iyiyiz diyecekler anlaşılan

Muslera
Kaan Nelsson Apo Mercan/Rıdvan
Mertens Torreira
Barış Kerem Zaha
Icardi
Sezonu bu 11le bitiririz muhtemelen.

Yitik sevdamız Mario Lemina haberleri yapılmadı mı henüz?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani umarım biriken bir para vardır. Sevr anlaşması gibi kulübün gelirinin %50 gidiyor. Dursun Özbek'i bu konuda eleştirmem hatta kafayı buna takmasini doğru buluyorum.

2.500.000.000 TL para gerekiyordu ödeme bu yıl başladı sanırım.

Ne kadarı tahsis edildi bilmiyorum ama 10 yıllık olduğu için maksimum 250.000.000 TL civarı olacaktır.

Mecidiyeköy Otel'den gelen para Florya'ya gitti. Oraya konut yapılacak ama bu anlaşmadan çıkmadan faizine gider ondan yapmazlar haklı olarak.

Bence de öyle de transfer geliri ile de ödenmez ya. (BOEY'den gelecek para dahi kaç senede bize ulaşacak belli değil). Bakambu gidecek deniyor o da aynı şekilde. Kredi ile ödersek faizi zaten onun daha da beter olur. Burada yönetim kendi arasında para toplayıp faizsiz Galatasaray'dan alacak yıllar içinde bunun başka yolu yok.

Normalde kötü fikir değil ama kendi takımıyla sözleşme uzatması gerekiyor bunun için. 6 Ay sonra bitiyormuş sözleşmesi. Yani ya biz bonservisi ile alacağız yahut onlar sözleşmesini uzatıp kiralayacaklar. Fab. Romano bonservisi ile dediğine göre, ilk durum sanırım...
5 ay kiralık da alabiliriz. Psv-> Pva durumu gibi

Bakambu'dan bonservis alacaksak büyük başarı bence onda sıkıntı yok. Fakat yerine zaten aslında kendi oyuncumuz olan planlama hatası yapılarak satılan Erencan'ı 3-4 milyona transfer edeceksek gerek yok Bakambu kalsın.

Boey'i satmışsın 30 milyona 3 isteyen 10 ister senden oturup scout ekibini mi suçlayalım cidden
Saçma bir bahane bu. Dünya üzerinde üç tane sağ bek olmadığı gibi üç tane de kulüp yok. Detaylı araştırmanı yaptıysan listede dünya kadar sağ bek tespitin olur. Belki de scout üzerine düşeni yapmıştır. Lakin yönetim kadayıf kovalama peşindedir. Bu da bir ihtimal.

Şartlar nakulmuş en azından yanlış transfer olduğunu düşünsemde idare eder hamlesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt