- 31 Ağustos 2021
- 54.741
- 39.881
- 2.228
bende işin şurasındayım
4 aylığına - ki 3 olacak afrika kupası dönecek edecek takıma dahil olacak topbaşı yapacak - 4 aylığına adam kendinden ne verecek ki sana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'nın işine yarayan oyuncunun Türkiye'de işi yok, bu gerçek değişmez,Taraftar tepkisiyle bir şeyden vazgeçilmez bu ülkede. İstenmeyen adam yerine gelen adam kıyası benimki.
Tabii ki opsiyonsuz olacak, herkes genç gelsin diyor o gençlerin de az parlayanı böyle 10 m eurodan başlıyor ve tutmama ihtimaller daha yüksek.
Transfer yapmanın basit bir şey olmadığının iyi bir örneği oldu, bu ülkeye anca kariyer hedeflerini büyük ölçüde gerçekleştirmiş, son döneminde rahat takılmak isteyen adamlar gelir, buna Icardi de dahil.
İş işten geçtikten, Avrupa'dan elendikten, şampiyonluk gittikten sonra.Aurier en erken ne zaman takimla sahaya çıkar anketi gelsin. Ben 25 subat antalya maçı diyorum
İyi bari..
afrika kupası 11’inde bitiyor ya djiku bitti geldi fenerde maça çıktıbende işin şurasındayım
4 aylığına - ki 3 olacak afrika kupası dönecek edecek takıma dahil olacak topbaşı yapacak - 4 aylığına adam kendinden ne verecek ki sana
Patron çıldırdı dükkanı kapatıyor.
Vermesin yav. Zaten kaanin oynayacagi belli orda. Ben kazigin buyugunu yemeyelim derdindeyim. Son gune birakanlardan nasil bir transfer bekliyordun ki?bende işin şurasındayım
İyi bari..
Bankalar Birliği için para biriktiriyoruz.
Bravo Dursun Başkan.
Derbide kız Ferdi'yi ortalarına aldılar mı geçmiş olsun.Aurier, Dombele-Davinson-Zaha connector gibi bir şey fena makara dönecek idmanlarda