Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir zamanlar çok cesurmuşuz...

siyasiler girdi araya. bu işin sonu yok malesef. din gibi tapılan bir şey takım tutmak. agresif açıklamalar iki tarafı germekten baska bir sonuca çıkarmıyor bizleri sonuc olarak. o yüzden şuan biraz daha sakin bi ortam var iki takım arasında. en azından o günlere göre.

Valla bana kizmayin ama goz gore gore sampiyonlugu veriyor bizimkiler. Baska aciklamasi yok samimi konusuyorum

Boey gitti yerine Boey katkisi vermesi imkansiz bir adam geldi
Yedek santrafor gitti yedek santrafor geldi

Fakat sol bek eksigi
8 numara eksigi
10 numara eksigi

Bu 3 mevki eksik hala ve sezon basindan beri duruyor.

eger bu 3 mevkiye adam alinmiyorda sampiyonluk verildi demektir

Geçen seneden beri sol beksiz oynuyoruz adekuphe falan geçen sene alıp kazimcan ile bitirmiştik ligi angelino hamlesi ile lige başladık Bayern maçına kazimcan ile çıkıp kazimcanin hatasından gol yedik belki de o gün yenecektik Bayerni o günden beri denemeler denemeler açıklamalar hem başkandan hem Okan hocadan sonuç????
Sonuç Baris Alper ile Berkan oynayacak Avrupa kupasına transfer yetiştiremedik.
Para olmasa eyvallah kazimcam a güveniyoruz almayacağız de eyvallah angelino kendine gelecek de gene eyvallah hem bölgemiz sol bek alacağız deyip neden almazsın ?
Biri bize amaç ne onu söylesin bari kendi kendimize kurmayalım kafamızda bize de yazık.

ifbnin önündeki 4 rakibi yatacağı için şimdiden rakipler GSye yattı algısı oluşturmaya çalışıyolar taylan üzerinden kendi pisliklerini örtme planı
Kafayi yemek üzereyim. Sabahtan beri samsun size maçı sattı algısı yapiyor sirkettekiler bile. En akillilari bile konu fb olunca dünyanın en mal adamina dönüşüyor. Bunu 1000 kere gördüm. Normal ortamda otur aa dersin nasil kendini gelistirmis etmis, konuyu futbola getir hemen iq lari 10 a düşüyor

1707124405836.webp

Kafayi yemek üzereyim. Sabahtan beri samsun size maçı sattı algısı yapiyor sirkettekiler bile. En akillilari bile konu fb olunca dünyanın en mal adamina dönüşüyor. Bunu 1000 kere gördüm. Normal ortamda otur aa dersin nasil kendini gelistirmis etmis, konuyu futbola getir hemen iq lari 10 a düşüyor
Tam da bu yüzden 10 senedir şamp olamıyorlar. 5 sene olmuş başkanları geleli 0 başarı, biz daha 6 ay öncesinin şampiyonu başkanını 2 transfer yapmadı diye istifaya davet ediyoruz, başarısızlığa tahammülümüz yok. Adamlar alışmış kaybetmeye. Bizim kulüpte alemi cihan olsan 2 sene şamp olamayan başkanı asarlar.
ha bu arada son 13 senede 1 şampiyonlukları var mal sürüsünün

Galatasaray, Luca Pellegrini'yi istiyor, Lazio ise İtalyan futbolcunun olası transferini reddetti

Biz geçen senede solbeksizdik,
Adukugbe diye birini alıp solbeksiz tamamlamıştik ligi
Bir tane kaliteli 8 ile şampiyonluk garantileriz kimsenin umrunda değil
Bu rahatlık nereden geliyor hayret doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt