- 12 Haziran 2015
- 33.205
- 26.193
- 2.533
Bence kapattık transferi. Yani bana sürpriz olur açıkçası transfer olur ise.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünkü liverpoolu leverkusen alır gibi aşağıya
1 tane olurda OS mi Bek mi bilmemem .... 2si birden olmaz gibi duruyor ama.Bence kapattık transferi. Yani bana sürpriz olur açıkçası transfer olur ise.
abi zaten on 8 e yaklaşıken belli seviyenin üstü oluversin bir zahmet. bzen olmuyor öyle tabi ama.Leverkusende mi var ohaa SL gibi olmuş
abi zaten on 8 e yaklaşıken belli seviyenin üstü oluversin bir zahmet. bzen olmuyor öyle tabi ama.
Sol bek için kiralama formülü ile bir isim bulmak zor gibi sanıyorum, ama orta saha için böyle bir fırsat çıkar ise değerlendirilir belki de hocam dediğiniz gibi. Bonservis verilmeyeceğini düşünür isek kiralık fırsat çıkarsa artık1 tane olurda OS mi Bek mi bilmemem .... 2si birden olmaz gibi duruyor ama.
Buaralar sağlam kontratı olan birkaç oyuncudan daha çıkabilsek " efektif olmayan" hemde kar elde ederek.İnanılmaz faydalı olur.tamam işte zaten problem orda - düşün 24 senede o zamanlarından büyümeye başlayan kartopu. Anca bir şeyler yapabilecek durumdayız. burada trajik şekilde dövizin ultra olması yüzünden EURO gelirin bunu yapabilmeye elverişli. Kur bu seviyelerde olmasa zaten hiç bir kulüp borç batağından çıkamaz kısa vadede
Aspor temenni olarak girmiş haberi zatenCaner'i alalım da taktikleri İsmail Kartal'a versin.
Abi saçmalamayın. Üfürük haberler.